23 yıl sonra bir ilk! Tarihe geçecek: Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı!

23 yıl sonra bir ilk! Tarihe geçecek: Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı!

İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle birlikte 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek için kolları sıvayan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'a transfer çalımı atabilmek için düğmeye bastı. Kanarya, 23 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmek için adeta geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olarak Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirmek üzere. Gelecek sezon Süper Lig'de mutlak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi bir transfer çalımı atmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

İsmail Kartal'ın takımın başına geçmesiyle birlikte 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandırmak için düğmeye basan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun en hızlı takımı olarak Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekibin, bir transferi daha bitirmek için kolları sıvadığı öne sürüldü.

GALATASARAY'A TRANSFER ÇALIMI

Son olarak takımın başına İsmail Kartal'ın geçtiğini açıklayan Fenerbahçe, bir transferi daha açıklamak için adeta gün sayıyor. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi bir transfer çalımı atabilmek için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre;Transfer sezonunun en hızlı takımı olan Fenerbahçe, adı bir dönem Galatasaray ile anılan Rumen yıldız Dennis Man'ı kadrosuna katmak istiyor.

İtalya Serie B ekibi Parma formasını terleten genç yıldızı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Parma ile masaya oturdu. İtalyan temsilcisinin Rumen yıldızın transferi için Fenerbahçe'den 6 milyon euro talep ettiği öne sürüldü.

Dennis Man, geçen sezon 32 maçta görev alırken takımına 6 gol 2 asistlik katkı sundu. 24 yaşındaki yıldız ismin Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Kanarya, Rumen yıldızı kadrosuna katması halinde 23 yıl sonra ilk kez bir Rumen yıldızı kadrosuna katmış olacak. Sarı-lacivertli ekipte son olarak 1998-2000 yılları arasında Viorel Moldovan forma giymişti.

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da Morutan rafa kalktı! Hedefteki yıldız Dennis Man - Aspor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN