36 maçlık seri sona erdi: Trabzonspor:1-Ümraniyespor:2

36 maçlık seri sona erdi: Trabzonspor:1-Ümraniyespor:2

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ve Ümraniyespor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Karşılaşma Ümraniyespor'un galibiyetiyle sona erdi. Trabzonspor bu mağlubiyet ile 36 maçlık seriyi sona erdirdi.

Süper Lig’in 24. haftasında Trabzonspor, Ümraniyespor'u ağırladı. Karşılaşmada bordo-mavili ekip 2-1 yenildi. Trabzonspor’un kendi evinde 36 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

İlk yarı Trabzonspor’un baskın oynadığı mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarının 51’ dakikasında Ümraniyespor’dan Sekidika maçın ilk golünü attı. Umut Nayir 65’dakikada attığı gol ile karşılaşma skor 2-0 oldu. 82’ dakikada Yusuf Yazıcı'nın attığı gol ile fark 1'e indi. Zorlu mücadele Fırtına’nın 2-1’lik mağlubiyeti ile sona erdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN