Mide bulandıran alışkanlık! 23 yıldır tuvalet kağıdı yiyor: İki katlı rulolar çok lezzetli!

23 yıldır her gün tuvalet kağıdı yiyen kadın, özellikle iki katlı tuvalet kağıdı rulolarını çok sevdiğini söyledi. Tuhaf alışkanlığa sahip kadının annesi ise bu alışkanlığın uyuşturucu gibi olduğunu dile getirdi. İşte detaylar...

ABD'nin Chicago kentinde yaşayan Kesha, TLC TV'de yayınlanan 'My Strange Addiction' (Tuhaf Bağımlılığım) adlı programa, kağıt tüketimiyle ilgili bir yeme bozukluğu olan ksilofaji rahatsızlığı nedeniyle konuk oldu.

34 yaşındaki kadın, 23 yıldır hemen hemen her gün ortalama 75 yaprak tuvalet kağıdı yiyor.

tuvalet-kagidi-yiyen-kadin-3.jpg

"İKİ KATLI RULOLARI YEMEYİ TERCİH EDİYORUM"

Talihsiz kadın, bu takıntısının altıncı sınıfta evinden ayrılıp büyükannesi ve teyzesinin yanına taşındığında yaşadığı bir çocukluk travmasından kaynaklandığına inanıyor, ancak bugünlerde de bu alışkanlığından bir türlü kurtulamıyor.

"Tuvalet kağıdının dilimde bıraktığı hissi, dilime değdiğinde eriyip gitmesini sevdiğim için [yemeye] can atıyorum" diyen kadın, çok fazla yediğinde tuvalete gitmekte zorlandığını itiraf ediyor ve mide krampları yaşadığını söylüyor.

Kesha ayrıca, sindirimi daha kolay olduğu için iki katlı ruloları tercih ettiğini söylüyor.

tuvalet-kagidi-yiyen-kadin-1.jpg

"ÖLÜMCÜL OLABİLİR"

Kesha'nın endişeli annesi basına demecinde şu ifadeleri kullandı:

"Onu her gördüğümde elinde kağıt bir mendil olurdu ve onu arkasına saklamaya çalışırdı. Eğer mendili ondan almaya çalışırsanız sinirlenirdi. Onu neden yediğini hiçbir zaman anlayamadım ve anlayamayacağım da..."

Bu alışkanlığın oldukça sorunlu olduğunun altını çizen, Psikiyatrist Kimm Dennis ise bu işlemin sonucunda bağırsakların yırtılabileceğini ve kişinin oldukça hızlı bir şekilde ölebileceğini vurguladı.

Dennis, benzer alışkanlıklara sahip bireylere hitaben, "Vücudunuzu riske atıyorsunuz ve hayatınızla gerçekten Rus ruleti oynuyorsunuz. Kağıt yemek elbette olağan bir şey değil ve sonuçta ölümcül olmasa bile kesinlikle çok tehlikeli olabilir" dedi.

tuvalet-kagidi-yiyen-kadin-2.jpg

YİYECEK OLMAYAN ŞEYLERİ YEME ARZUSU

LadBible'da yer alan habere göre, yiyecek olmayan şeyleri yeme arzusu ve aşerme, Latince saksağan kelimesinden gelen pika sözcüğüyle tarif edilir. Yaygın olarak hamile insanlarda görülmekle birlikte, bu vakada gördüğümüz gibi hamile olmayan insanlarda da ortaya çıkabilir.

tuvalet-kagidi-yiyen-kadin-4.jpg

İlgili Haberler