İYİ Parti Sözcüsü'nden Kılıçdaroğlu'na yanıt: Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olacağız

İYİ Parti Sözcüsü'nden Kılıçdaroğlu'na yanıt: Milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olacağız

İYİ Parti Lideri Akşener'in Millet İttifakı ile ortak aday konusunda anlaşmazlık yaşaması sebebiyle Altılı Masayı dağıtmasının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Sofrayı büyüteceğiz" açıklamalarına yanıt veren İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Milletimize inandık. İYİ Parti, milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı ile ortak aday konusunda anlaşmazlık yaşaması sebebiyle Altılı Masayı dağıtmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Ben bu saatten sonra değişmem. Ben birleştiririm. Birleştirmeye de devam edeceğim. Sofra büyümek zorunda" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sabırla…” başlığıyla yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Sosyal medya hesabından "Uzlaşma, istişare ve halkın tercihi diyerek milletimize sunduğumuz taahhütler bizim için bir emanettir!" diyen Zorlu, "Milletimize inandık. İyi Parti, milletin kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır" ifadelerini kullandı.

Zorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Uzlaşma, istişare ve halkın tercihi diyerek milletimize sunduğumuz taahhütler bizim için bir emanettir! Temel itirazımız, dayatmaya ve bu ilkelerin hiçe sayılmasınadır. Onun için hep Milletimize inandık. İYİ Parti Milletin????????kazanacağı nihai sofranın mimarı olma kararlılığındadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN