81 il genelinde başladı! Büyükşehir Belediyesi düşük KPSS puanıyla itfaiye eri alımı yapacak!

81 il genelinde başladı! Büyükşehir Belediyesi düşük KPSS puanıyla itfaiye eri alımı yapacak!

İtfaiye eri alımı başvuru sayfası açıldı. Artan nüfusla birlikte kentlerde kamu personeli ihtiyacı da ortaya çıkıyor. Özellikle belediyelerin bünyesindeki itfaiye teşkilatı için personel alımı mart ayında hızlandı. Peki, itfaiye eri alımı başvuru şartları nedir? İtfaiye eri başvurusu nasıl ve nereye yapılır? Kimler itfaiye eri olabilir? İşte, büyükşehir belediyesi itfaiye personel alımı başvuru sayfası...

Kamu iş ilanları yakından takip ediliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde istihdam edilmek üzere 10. derece memur kadrosunda alım yapılacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatına yapılacak personel alımı, ilk defa atanmak üzere yapılacak.

mersin-bsb-itfaiye-eri-alimi.jpg

İTFAİYE ERİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Genel idari hizmetler (GİH) sınıfında yapılacak olan alımlar için önlisans mezuniyetine sahip olanlar başvuru yapabilir.

Kadın ve erkek adayların başvuru yapacağı ilana göre adayların P93 puan türünde en az 60 puana sahip olması gerekiyor. (Alımlar 2022 KPSS ile yapılacak)

İşe alınacak itfaiyecilerden minimum B sınıfı sürücü belgesi isteniyor.

Yükseklik fobisi olan ve sağlık durumunun kapalı yerde çalışmasına uygun olmayan adayların başvurular değerlendirilmeyecek.

Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla ve az fark olmaması gerekiyor.

31 yaşından gün almış olanlar başvuru yapamaz.

Başvuru sırasında adaylardan nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma veyahut mezuniyet belgesi, sürücü belgesini fotokopisi, ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden alınmış olan KPSS sonuç belgesi, erkek adayların askerlik durum belgesi, sağlık durumu ve iki adet güncel çekilmiş olan fotoğraf isteniyor.

MERSİN BŞB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

İtfaiye eri iş ilanına başvurular 27-31 Mart 2023 tarihleri arasında alınacak.

Başvuru sırasında boy ve kilo ölçümü yapılacağından dolayı şahsen başvuru dışından başvurular kabul edilmeyecek.

MERSİN BŞB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NEREYE YAPILIR?

Adaylar başvurularını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı Ata Eğitim Merkezi, Halkkent Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı No: 3 Toroslar-Mersin belirtilen tarihlerde mesai saatleri içerisinde yapabilir.

MERSİN BŞB İTFAİYE ERİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN