Siyasetin gölgesinde kalan depremzedeler için Davutoğlu'ndan çağrı: Hatay, Adıyaman neden su diye inliyor?

Siyasetin gölgesinde kalan depremzedeler için Davutoğlu'ndan çağrı: Hatay, Adıyaman neden su diye inliyor?

6 Şubat depremlerinin vurduğu Hatay ve Adıyaman'da vatandaşlar su talebinde bulunuyor. Susuz kalan vatandaşların talebi siyasetin gölgesinde kalırken Gelecek Partisi lideri Davutoğlu bu noktaya dikkat çekti ve "Depremin üzerinden kaç gün geçti, hala organizasyon sağlanamadı. Hatay, Adıyaman neden su diye inliyor?" diye sordu.

Dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını reddettiğini açıklayan İYİ Parti lideri Meral Akşener, sert sözlerle masadan kalktı. Bu gelişme siyaset arenasını ısıttı ve gözler muhalefetin atacağı adımlara çevrildi. Ancak Maraş depremlerinin vurduğu illerde yaşam mücadelesi devam ediyor.

Depremlerde yakınlarını kaybeden, evsiz kalan, temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayan vatandaşlar halen zor günler geçiriyor. Deprem bölgelerinde şebeke suları kullanılamadığı için insanlar su istiyor. Özellikle Hatay ve Adıyaman'daki depremzedeler sosyal medyadan "su" çağrıları yapıyor.

DAVUTOĞLU'NDAN SU TEPKİSİ

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu da bu konuya dikkat çekerek depremlerin üzerinden haftalar geçmesine rağmen neden halen organizasyonun sağlanamadığını sordu. Davutoğlu paylaşımında şunları söyledi:

"Depremin üzerinden kaç gün geçti, hala organizasyon sağlanamadı. Hatay, Adıyaman neden su diye inliyor? Kızılay ticari faaliyet derdine düşeceğine, yardım derdine düşseydi bugün deprem bölgesinde su sorunu olur muydu?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN