9 yıl sonra ilk kez! Trabzonspor yeni golcüsünü İsviçre'de buldu: 175 gol 47 asist...

9 yıl sonra ilk kez! Trabzonspor yeni golcüsünü İsviçre'de buldu: 175 gol 47 asist...

Devre arasında gol yollarını güçlendirme kararı alan Trabzonspor, yeni golcüsünü İsviçre'de buldu. Fırtına, 9 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Abdullah Avcı yönetiminde devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor, golcü arayışlarına başladı. Geçen sezon takıma katılan Umut Bozok ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan bordo-mavili ekip, yeni golcüsünü İsviçre'de buldu. Fırtına, transferde 9 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Son haftalarda aldığı galibiyetler ile çıkışa geçen Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Hücum hattındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü İsviçre'ye dikti.

Sezon başından bu yana Onuachu ve Enis Destan dışındaki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan bordo-mavili ekip, gol yollarındaki kaliteyi artırma kararı aldı. Fırtına, bu doğrultuda transferrd 9 yıl sonra bir ilke imza atmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Bordo-mavili ekip, sezon başında da talip olduğu ancak transferini gerçekleştiremediği Jean-Pierre Nsame'yi yeniden gündemine aldı.

Young Boys kulübü ile sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan 30 yaşındaki forveti kadrosuna katmayı hedefleyen Karadeniz ekibinin kısa süre içerisinde golcü futbolcu ve kulübüyle masaya oturması bekleniyor.

Bu sezon 25 maçta görev alarak 12 gol 3 asiste imza atan Kamerunlu golcünün güncel piyasa değerinin 3 milyon euro olduğu öğrenildi.Forvete Son Aday Nsame" | Transfer Hattı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Futbol hayatı boyunca 370 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 175 gol 47 asiste imza attı. Yıldız golcü, Trabzonspor'a imza atması halinde 9 yıl aradan sonra Trabzonspor'a imza atan ilk Kamerunlu oyuncu olacak.

Fırtına son olarak 2015-2016 sezonunda Stéphane Mbia'yı kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN