Ali Koç 'Hayatının pokerini oynadı' demişti: Eski Fenerbahçeli Max Kruse'a büyük şok! Neye uğradığını şaşırdı

Ali Koç 'Hayatının pokerini oynadı' demişti: Eski Fenerbahçeli Max Kruse'a büyük şok! Neye uğradığını şaşırdı

2019 yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan ancak maaşını alamadığı gerekçesiyle Fenerbahçe'den ayrılan Alman golcü Max Kruse hakkında sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç "Kruse bu kez hayatının pokerini oynadı. Ona pahalıya mâl olacak" açıklamasında bulunmuştu. Golcü futbolcu hakkında yaşanan gelişme 'Ali Koç haklıymış' dedirtti.

2019-2020 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sarı-lacivertli takımdan olaylı bir şekilde ayrılan Alman yıldız Max Kruse hakkında yaşanan gelişme 'Ali Koç haklıymış' dedirtti.

2019 yaz transfer döneminde büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olan Max Kruse, sarı-lacivertli ekiple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmişti. Yıldız oyuncu, Kanarya'dan maaşını alamadığı gerekçesiyle ayrılırken Fenerbahçe'yle de mahkemelik olmuştu.

'ŞUBATTAN BERİ MAAŞ ALAMADIM'

Alman golcü, maaşını alamadığı gerekçesiyle Fenerbahçe'den ayrıldığını açıklarken "Fenerbahçe Kulübüyle olan sözleşmemi 18 Haziran tarihinde, derhal geçerli olmak kaydıyla feshettim. Ne yazık ki kulübün şubat tarihinden bu yana maaşımı neredeyse hiç ödememiş olması beni bu adımı atmak zorunda bıraktı. Şubattan beri biriken gecikmelerin önemli bir bölümü bugüne kadar telafi edilmedi. Meslek hayatım boyunca hiç sözleşmeyi bozmadığım gibi, Fenerbahçe sözleşmeyle düzenlenmiş koşullara uymuş olsaydı böyle bir fesih yoluna gitmezdim. Daha fazla ayrıntı açıklayamıyor olmamı anlayışla karşılamanızı rica ediyorum" demişti.

Max Kruse, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı | Goal.com Türkçe

'HAYATININ POKERİNİ OYNADI'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bu olay sonrasında, Alman yıldızı hedef alarak "Kruse bu kez hayatının pokerini oynadı. Ona pahalıya mâl olacak" demişti.

Alman oyuncu, Sarı-Lacivertliler'e 7.5 milyon Euro'luk dava açarken, Kanarya da Kruse'a 18 milyon Euro'luk bir davayla karşılık vermişti. Ancak uzun süren görüşmeler sonrasında davayı Kruse kazanırken Fenerbahçe ile Kruse tazminat konusunda anlaşmıştı.

Tecrübeli oyuncunun, Fenerbahçe'ye transferi sürecinde poker oynaması büyük tartışmalara yol açmıştı. Fenerbahçe'den sonra ülkesi Almanya'ya dönen ve Union Berlin ile sözleşme imzalayan Kruse 1.5 yıllık macerası sonrasında efsane olduğu, yıldızını parlattığı Wolfsburg'un yolunu tuttu.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Golcü futbolcunun Alman ekibindeki ikinci macerası sadece 10 ay sürdü. Wolfsburg daha önce kadro dışı bıraktığı Max Kruse ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Bu ayrılık bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Ali Koç' haklıymış şeklinde yorumlandı.

Alman golcünün geçtiğimiz günlerde yine bir poker turnuvasına katıldığı iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN