Ali Koç ve İsmail Kartal'a iki yıldızın ismini verdi: Alabiliyorsanız bu 6 numaralardan birini transfer edin

Ali Koç ve İsmail Kartal'a iki yıldızın ismini verdi: Alabiliyorsanız bu 6 numaralardan birini transfer edin

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Murat Aşık, Ali Koç ve İsmail Kartal'ın gündeminde yer alan Krunic, Çağlar Söyüncü, Firmino, Merih Demiral gibi yıldızlar hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

'Hodri Meydan' kanalında Fenerbahçe'nin transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan Murat Aşık, Ali Koç ve teknik heyetin Krunic'i değil Braga'da oynayan Al Musrati ya da Leicester forması giyen Ndidi'yi tercih etmesi gerektiğini belirtti.

İşte Aşık'ın değerlendirmeleri...

Ocak ayına kadar yeni bir TFF Başkanı maalesef göremiyoruz baksanıza tek suçlu meğer Ali Koç'muş, ne Galatasaray ne Mehmet Büyükekşi hiçbirinin bir suçu yokmuş Ali Koç kendi iptal ettirmiş maçı!

MEHMET BÜYÜKEKŞİ İŞGÜZARLIK YAPTI

Cuma günü Fenerbahçe ve Galatasaray ortak bir karar verdi maç iptal oldu Cumartesi günü bir baktık tek suçlu Fenerbahçe'ymiş. Bazı duyumlarım var bu işin altından daha çok farklı senaryolar, çok farklı doneler çıkacak. Sayın Mehmet Büyükeşki'ye buradan duyuralım sıkıntıların Suudi Arabistan'a gitmeden önce başladığını duydum. Büyükekşi'nin yine bir işgüzarlık yaptığı ve iki kulübün başkanına' gelsinler burada hallederiz' tavrının olduğunu duydum.

1afb4f21f1e64a2cb6bbc9d7948c91be.jpg

Önce Halil Umut Meler'in yumruklanması, İstanbulspor'un sahadan çekilmesi, Süper Kupa krizi... Mehmet Büyükekşi'nin istifa etmesi gerekiyor ama henüz böyle bir düşünce yok.

SAKATLIKLAR BÜYÜK ŞANSIZLIK

Fenerbahçe sezon başına 5 stoperle başladı. Luan Peres, Becao, Djiku, Serdar ve Samet. Ama şansızlıklar oldu sakatlıklar oldu. Fenerbahçe'de stoper hattı ciddi sıkıntılı. Samet Akaydin-Serdar stoperde oynayacak sağda Mert Müldür solda yine Ferdi görev alır.

MERİH DEMİRAL İÇİN FENERBAHÇE İDDİALARI VAR AMA...

Çağlar Söyüncü iddiaları var ama oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Merih Demiral'ın Arabistan'dan ayrılacağı iddia ediliyor Fenerbahçe söylentileri var ama Merih'in İtalya'da ciddi bir piyasası var Merih transferi çok zor. Merih Demiral 10 milyon euro net maaş alıyor.

merih-demiral-2095578.jpg

DEVRE ARASI TRANSFERLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Fenerbahçe Aziz Yıldırım döneminde devre arasında Nobre'yi almıştı şampiyon olmuştu. Beşiktaş yıllar önce Yusuf Şimşek, Ernst'i almıştı şampiyon olmuşlardı. Devre arasında yapılan transferler şampiyonluğu direkt olarak etkiler.

Fenerbahçe'de Ryan Kent olmadı, Bartuğ Elmaz'ın kiralık olarak gönderileceğini düşünüyorum, İsmail Kartal Zajc'ı gönderir mi bilmiyorum, Batshuayi var...

KRUNİC'İ DEĞİL AL MUSRATİ YA DA NDİDİ'Yİ ALIN

Braga'daki Al Musrati, Ndidi Fenerbahçe'nin bunları alması lazım, Krunic'e sıcak bakmıyorum. Fenerbahçe'nin Torreira gibi 6 numaraya ihtiyacı var. Bazen defansın arasına girebilecek bir oyuncuya ihtiyacı var.

6b86d27b556a47cc8f0af58b0df2425b.jpg

FİRMİNO PEK AKLIMA YATMADI

Firmino iddiaları var kimse hayır demez ama Dzeko varken Firmino'yu nasıl oynatacaksın? Benim aklıma pek yatmıyor. Firmino'ya gel Dzeko'nun yedeği mi ol diyeceksin!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN