Arda Turan'dan Fatih Terim'i kızdıracak açıklama! Bu sözler İmparator'u sinir küpü yapacak!

Arda Turan'dan Fatih Terim'i kızdıracak açıklama! Bu sözler İmparator'u sinir küpü yapacak!

Eyüpspor'un başına geçtiği günden bu yana dikkat çekici skorlara imza atan Arda Turan, Fatih Terim'i kızdıracak açıklamalara imza attı. Genç teknik adamın açıklamaları özellikle Galatasaraylı taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğa yürüyen Eyüpspor'da aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken genç teknik adam Arda Turan, efsane teknik adam Fatih Terim'i kızdıracak açıklamalara imza attı. Genç hocanın açıklamaları özellikle Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Bu sezon Eyüpspor'un başında çarpıcı sonuçlar elde ederek şampiyonluğa yürüyen Arda Turan, A Milli Takım ve Galatasaray'da birlikte görev aldığı Fatih Terim'i kızdıracak açıklamalara imza attı.

'Asist Analiz' adlı Youtube kanalında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan 36 yaşındaki başarılı teknik adam, 'Futbolculuk kariyerinde çalıştığın en iyi hoca hangisiydi?'' sorusuna tartışma yaratacak bir cevap verdi.

Çalıştığı en iyi teknik adamın Atlético Madrid'in efsane teknik adamı Arjantinli çalıştırıcı Diego Simeone olduğunu açıklayan Arda Turan, "Fatih Terim'in yeri bende çok ayrıdır ama Simeone ile farklı bir hava yakalamıştık. O yüzden ilk sıraya Fatih hocayı değil de Simeone'yi koyuyorum" dedi.

Arda Turan'ın bu açıklamaları özellikle Galatasaraylı taraftarların tepkisine neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN