Aslan Şampiyonlar Ligi arenasında: Galatasaray tur için Zalgiris'i ağırlayacak

Aslan Şampiyonlar Ligi arenasında: Galatasaray tur için Zalgiris'i ağırlayacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında yarın Litvanya temsilcisi Zalgiris'i konuk edecek. Rams Park'ta yapılacak müsabaka saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan hakem Willy Delajod yönetecek.

Sezonun ilk resmi karşılaşmasını UEFA Şampiyonlar Ligi 2.eleme turunda Zalgris karşısında oynayan Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak taraftarını memnun edemedi. Cimbom’un tur atlaması için mutlak galibiyet alması gerekiyor. Müsabaka, berabere sonuçlanırsa uzatmalara gidecek.

okan-buruk.jpg

Galatasaray, maçı kaybetmesi halinde ise yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek. Tur atlayan takım ise Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda; Bulgaristan'ın Ludogorets ile Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımlarının eşleşmesini geçen ekip ile karşılaşacak.

gsgs.jpg

Cimbom’un yeni transferlerinden Cedric Bakambu, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi durumunda ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Litvanya'da 25 Temmuz'da yapılan ilk maçtan kısa süre önce kadroya katılan Bakambu, Mathias Ross'un yerine UEFA kadrosuna dahil edildi.

bakambu.jpg

Galatasaray'da Lucas Torreira sakatlığı, Mauro Icardi ile Wilfried Zaha da UEFA listesinde olmadığı için yarınki mücadelede süre alamayacak.

zaha.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN