Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 20 maçta 10 gol attı sezona damga vurdu: Galatasaray onu bedelsiz göndermişti...

Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 20 maçta 10 gol attı sezona damga vurdu: Galatasaray onu bedelsiz göndermişti...

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yüzyılın pişmanlığını yaşıyor. Aslan'ın eski yıldızı, bu sezon Süper Lig'de tam 10 gole imza atarak sezonda damga vurdu.

Trendyol Süper Lig'de 20. hafta heyecanı dün akşam oynanan Galatasaray- Kayserispor karşılaşmasıyla sona erdi. Ev sahibi takım, rakibini 2-1 mağlup ederek Süper Lig'de 20. haftaya damgasını vuran isim Galatasaray'ın eski yıldızı oldu. Aslan'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yarattı.

2021 yılının yaz transfer döneminde Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Galatasaray'a transfer olan ancak bir yıl sonra Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, mavi-beyazlı ekipte gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. Gol krallığı için yarışan tek Türk oyuncu olan yıldız orta saha oyuncusunun performansı Galatasaray camiasında büyük pişmanlık yarattı.

20. hafta karşılaşmasında Ankaragücü filelerini havalandıran 30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 10'a yükseltti.

Attığı gollerle sezona damga vuran Aytaç Kara, Fenerbahçe'nin Boşnak süper yıldızı Dzeko ve Galatasaray'ın Arjantinli dünya starı Mauro Icardi ile gol krallığı yarışı veriyor. 16 gol kaydeden Dzeko, 12 gol kaydeden Icardi ve 11 gole imza atan Thiam'ın gerisinde yer alan Aytaç Kara görev aldığı 21 karşılaşmada 10 gol 2 asiste imza attı.

Galatasaray'da forma giydiği dönemde 12 maçta görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, skor katkısı sunamamış ve 2022 yılının yaz transfer döneminde sarı-kırmızılı ekibe veda etmişti.

Yıldız orta saha oyuncusunun Kasımpaşa'da gösterdiği performans sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yarattı. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar Aytaç Kara'nın performansının ardından 'onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu.Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN