Avrupa Fener'in genç yıldızının peşinde! Tam 5 takım birden Fenerbahçe-Hatayspor maçını izlemeye geliyor

Avrupa Fener'in genç yıldızının peşinde! Tam 5 takım birden Fenerbahçe-Hatayspor maçını izlemeye geliyor

Fenerbahçe'den sürpriz transfer! Lig'deki başarılı performansı ile tüm dünyanın gündeminde olan sarı-lacivertli takımın yıldızına büyük ödül. A Milli Takım’da son iki maçtaki harika performansı sonrası Napoli, Leverkusen, Lazio, Roma ve Betis’in İsmail Yüksek için İstanbul'a geleceği öğrenildi. Tam 5 takım birden Fenerbahçe-Hatayspor maçını izlemeye geliyor. Masadaki rakam ise duyanların ağzını açık bıraktı. İşte son dakika Fenerbahçe spor haberlerinin detayları...

A Milli Takım'da göstermiş olduğu performans ile gözlere giren Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek gündemde. Hakkında birçok transfer haberi çıkan Yüksek hakkında beklenen haber geldi. Napoli, Leverkusen, Lazio, Roma ve Betis yıldız oyuncu için geliyor. Masada olan rakamı duyan taraftar heyecana boğuldu. İşte İsmail Yüksek'in transfer çalımı...

AVRUPA DEVLERİ FENER'İN GENÇ YILDIZININ PEŞİNDE

Fenerbahçe'nin orta sahadaki genç yıldızı İsmail Yüksek için Avrupa devleri yarışa girmiş oldu. 24 yaşındaki futbolcunun milli takım formasıyla Hırvatistan ve Letonya maçlarındaki enfes performansı sonrası bazı Avrupa kulüplerinin oyuncuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.

dffddf-2023-10-19t120119-381.jpg

HATAY MAÇINI İZLEMEYE GELİYORLAR!

Genç futbolcuyla adı geçen kulüpler arasında Napoli, Bayer Leverkusen, Real Betis, Lazio ve Roma bulunuyor. Bu kulüplerin dışında yıldız futbolcuyla ilgilenen başka kulüplerin de olduğu ve genç futbolcuyu izlemek için Atakaş Hatayspor maçında çok sayıda menajer ve scout ekibinin akreditasyon yaptırdığı belirtildi.

ghhggh-2023-10-19t120137-886.jpg

Fenerbahçe forması ile bu sezon sahaya çıktığı 14 maçta 1 gol, 2 asistle oynayan yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli takımla olan kontratı 2027 yılında sona erecek. İsmail için sezon sonunda yüksek tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN