Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri dönüyor! 'Kendisi aday olacak' diyerek duyurdu!

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri dönüyor! 'Kendisi aday olacak' diyerek duyurdu!

2018 yılında Fenerbahçe'deki başkanlık seçimini Ali Koç'a kaptıran ve söz konusu tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olma kararı aldı.

Süper Lig'de 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk hasretini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından sarı-lacivertli ekipte kongre ateşi resmen yandı.

Ali Koç'un sezon sonunda başkanlığı bırakacağını açıklaması sonrasında Fenerbahçe'de hangi isimlerin başkan adaylığı için yarışacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin efsane başkanı Aziz Yıldırım, sezon sonunda yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olma kararı aldı.

'ADAY OLACAK'

343 Digital'den Devrim Zengin'in haberine göre; Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olmak için hazırlıklara başladı.

Devrim Zengi, söz konusu gelişme hakkında "Ali Koç bırakırsa ve Sadettin Saran aday olursa, Aziz Yıldırım’a hazır olun. Aziz Yıldırım, %80 kendisi aday olacak!" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'de 20 yıldan fazla süre boyunca başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım, 2018 yılında gerçekleşen başkanlık seçiminde koltuğu Ali Koç'a kaptırmış ve söz konusu tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN