Beşiktaş yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! 20 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! 20 yıl sonra ilk kez...

Gelecek sezon iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Beşiktaş, yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu. Kartal, Süper Lig'in golcü ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Sezon sonunda Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar ile yolları ayırması beklenen siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu.

Sezon başından bu yana aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, transfer operasyonuna başladı. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'in golcü ismine kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Son olarak Gaziantep FK'da görev yapan Rumen teknik adam Marius Sumudica, Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın Gaziantep FK formasını terleten Denis Dragus'u transfer etmek istediğini açıkladı.

Kartal'ın golcü futbolcuya kancayı taktığını vurgulayan Rumen çalıştırıcı, "Hoffenheim'ın Draguş için teklifi var. Beşiktaş'ın da onunla ilgilendiğini biliyorum." dedi.

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Rumen golcü, bu sezon kırmızı-siyahlı forma altında 28 karşılaşmada görev alırken 12 gol 1 asiste imza attı. Rumen yıldızın Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Denis Drăguş - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

20 YIL SONRA İLK KEZ

Kartal, Rumen golcüyü kadrosuna katması halinde Adrian Ilie'nin takımdan ayrıldığı yıl olan 2004 yılından bu yana ilk kez bir Rumen forvet oyuncusunu kadrosuna katmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN