Beşiktaş'ta belirsizlik sona erdi! Merakla beklenen yeni teknik patron yola çıktı

Beşiktaş'ta belirsizlik sona erdi! Merakla beklenen yeni teknik patron yola çıktı

Barnsley, Wolfsburg gibi takımlarda görev alan Beşiktaş'ın yeni çalıştırıcısı Valerien Ismael bu akşam İstanbul'da olacak. Son olarak West Bromwich Albion'ı çalıştıran Ismael'in teknik ekibinde yardımcı olarak Adam Murray, performans antrenörü Jack Riley, spor bilimleri koçu Jonny Northeast olacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör düğümü Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile son buldu. 46 yaşındaki teknik direktör, daha önce Barnsley, Wolfsburg, LASK Linz, Nürnberg ve Hannover 96'da görev aldı. Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Valerien Ismael bu akşam İstanbul'a gelecek.

Fransız çalıştırıcı 8 maç için Beşiktaş'tan 700 bin euro alacak. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin mayıs ayında seçimleri kazanması durumunda Valerien Ismael'in sözleşmesi otomatik uzayacak.

Bir sonraki yıl ise opsiyon yönetimin insiyatifinde. Ahmet Nur Çebi'nin tekrar başkan seçilmesi durumunda Valerien Ismael'in yıllık alacağı ücret 1 milyon 200 bin euro'ya yükselecek.

Valerien Ismael'in teknik ekibinde yardımcı olarak Adam Murray, performans antrenörü Jack Riley, spor bilimleri koçu Jonny Northeast olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN