Beşiktaş Valerien İsmael ile sözleşme imzaladı

Beşiktaş Valerien İsmael ile sözleşme imzaladı

Beşiktaş, 46 yaşındaki Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllığına anlaşmaya vardığı Fransız teknik direktör Valerien Ismael için imza töreni düzenledi.

Basın toplantısına Başkan Ahmet Nur Çebi ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı katıldı.

ÇEBİ: HOCAMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ

Başkan Ahmet Nur Çebi imza töreninde şunları söyledi:

"Başkanlık sürecimde idari ve mali olarak büyük sorunlarımız vardı. Bunları temizleyerek bir zaman geçirdik. Bu süre içerisinde de geçen sene 3 kupa aldık. Bundan sonra maddi ve manevi anlamda kulübümüzün bir stratejisi olacak. Geçen sene en zor zamanlarda pandemi döneminde 2-3 kupa kazandık. Bu plan ve proje Sergen hocamla, Önder hocamla ve şimdi de Ismael hocamla devam edecek. Bu bir bayrak yarışı. Başkanlık sürecimde idari ve mali konularda büyük sorunlarımız vardı. Bunları temizledik. Bundan sonra maddi ve manevi anlamda kulübümüzün bir stratejisi olacak.

Özellikle Önder Karaveli hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisi Sergen hocamdan sonra takımı sırtladı. Ancak kendisi nedenini bilmediğimiz bir şekilde sosyal medya üzerinden yıpratıldı. Beşiktaş'ın iyiliği için de göreve devam etmek istemediğini belirtti. Hocamız bundan sonra Beşiktaş'a vereceği katkılar için İstanbul'a geldi, anlaşmayı yaptık. Hocamıza güvenimiz sonsuz. İyi araştırdık, plan ve projelerimize uygun bir hoca olacağına inandık."

Önder Karaveli hocamız bizimle birlikte yola devam edecektir. Altyapı konusunda uzun zamandır başarıyla devam ettirdiği görevini sürdürecektir. Bize çok katkı verdi, vermeye de devam edecek."

jk.jpg

İSMAEL: LİGİ MÜMKÜN OLAN EN İYİ YERDE BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

İmza töreninde konuşan Fransız teknik adam Valerien Ismael hırslı bir karaktere sahip olduğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

"Her şeyden önce bana gösterilen güven için teşekkür ediyorum. Bu beni çok etkiledi. Gerçekten çok gururluyum. Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldiğimi biliyorum. Sorumluluklar yüksek ama benim de aradığım bu. Hırslı bir teknik adamım. Burası çok yüksek bir kulüp ve burada olmak gurur verici. Bu kulüple ve taraftarla aramda çok önemli bir bağlantı var. Beşiktaş, kazanma bakış açısına sahip; ben de aynı bakış açısına sahibim. Bunu başarmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bu yolda birlikte mücadele etmeye tamamen hazırız.

Bu kulübün gerçekten çok tutkulu bir taraftar kitlesi var. Henüz bir araya gelmemiş olsak da tutkularını ilk günden sosyal medyadan bana hissettirdiler. Bu da gerçekten bana çok büyük bir mutluluk veriyor. Taraftarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Ekibimle 24 saat çalışacağız. Siyah ve beyazı artık kanımızda hissediyoruz. Bu sezon kalan 8 maçımız var. Bu 8 maçta, kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp ligi mümkün olan en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Bu 2 ay, kimlerle bu oyunu inşa edebiliriz konusunda bize çok yardımcı olacak. Oyuncuların analizini yapacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN