Beşiktaş'tan olaylı ayrılan Burak Yılmazın yeni takımı belli oldu! Kimse beklemiyordu

Beşiktaş'tan olaylı ayrılan Burak Yılmazın yeni takımı belli oldu! Kimse beklemiyordu

Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu. Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapan Yılmaz, olaylı bir şekilde ayrılmıştı. O takımla ismi aynı cümlede geçince futbol camiası şaşırdı. İşte Burak Yılmaz'ın yeni takımı...

Futbol kariyerinde başarıya ulaşan Burak Yılmaz, bir de şansını teknik direktör olarak deniyor. Beşiktaş'ın teknik direktörü olduğu sıralarda olaylı ayrılan yıldız ismin yeni adresi belli oldu. Anadolu takımını artık Burak Yılmaz yönetecek.

OLAYLI AYRILMIŞTI

Beşiktaş ile olaylı bir şekilde ayrılan Burak Yılmaz yeni takımını duyurdu. Siyah beyazlı ekiple olaylı bir şekilde yollarını ayıran Yılmaz, ayrılma kararının ardından, "Ben, Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken 5 dakika içinde Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim." ifadelerini kullanmıştı.

27012024193833-6295588-19-38.jpg

BURAK YILMAZ'IN YENİ ADRESİ

başarılı futbol kariyerine sahip olan 38 yaşındaki teknik direktör Burak Yılmaz, sarı kırmızılı takımla anlaşmayı sağladı. Anadolu'nun merkezi olan Kayserispor ile imzaları atmak masaya oturulacak. Burak Yılmaz resmi sözleşme imzalamak üzere Kayseri'ye yola çıktı.

Prensip olarak anlaşma imzalanırken Kayseri'den güzel haberler alan genç teknik direktör Burak Yılmaz, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya teşekkür etti. Açıklamalarda bulunan Yılmaz, "İlk teknik direktörlük deneyimim. Genç bir antrenörüm, hırslı bir antrenörüm. Allah'ın izniyle hep birlikte Kayserisporumuzu iyi yerlere getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN