Ceyhun Kazancı'dan Wout Weghorst açıklaması!

Ceyhun Kazancı'dan Wout Weghorst açıklaması!

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Wout Weghorst'un takımdaki geleceği şimdiden merak edilmeye başlanmışken, Ceyhun Kazancı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sezon başında İngiliz ekibi Burnley'den kiralık olarak transfer edilen Wout Weghorst, sergilediği performansla kendisine hayran bırakmıştı.

Hollandalı golcü Beşiktaş formasıyla sezon başından bu yana toplamda 6 gollük katkı sağlarken aynı zamanda da 4 kez takım arkadaşlarına asist yapmıştı.

weghorst beşiktaş sözleşme

WOUT WEGHORST SÖZLERİ

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, golcü oyuncuları Wout Weghorst'un takımdaki geleceğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamalarda;

'Wout Weghorst'un takıma iyi bir uyum sağladığını söyleyebilirim. Attığı goller hepimizi çok mutlu ediyor. Weghorst bizde kiralık olarak forma giyiyor, satın alma opsiyonu var ama bunu konuşmak için henüz erken. Belirlenen bonservis ücreti 10 Milyon Euro, bu rakam ilk etapta kulağa çok yüksek gelebilir ama çok da bu duruma takılmamak gerek. Mesela Rachid Ghezzal'ın da kiralık sözleşmesindeki opsiyon maddesi 15 Milyon Euro olarak belirlenmişti ancak biz 3 Milyon Euro'ya kadromuza kattık... ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN