Okan Buruk’u memnun etmedi: Cimbom katkıyı artıracak

Okan Buruk’u memnun etmedi: Cimbom katkıyı artıracak

Sezon başında 13 transferle kadrosunu güçlendiren Galatasaray’ın yeni transferleri geç açıldı. Sarı-Kırmızılı ekipte bitiricilik sorunlarının yanı sıra savunma hattında yaşanan performans düşüklüğünü gözleyen teknik heyet, oyuncuların sağladığı katkıyı artırma planı yapıyor.

Süper Lig’de 11.haftada Alanyaspor karşısında 2-0 öne geçip son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan Cimbom’da kadro problemleri dikkat çekiyor. Sezon başında 13 transferle lige başlayan Galatasaray’da yeni transferlerin performansı teknik direktör Okan Buruk’u memnun etmedi.

Ligde geride kalan haftalarda gol problemi çeken Sarı-Kırmızılı ekip sadece 12 gol attı. Sezon başında Benfica’dan transfer edilen Haris Seferovic, süre aldığı 8 maçta ne gol ne de asist katkısında bulunabildi. Büyük umutlarla transfer edilen yıldız forvet Mauro Icardi’nin de performansı hayal kırıklığı yarattı. Daha çok özel hayatıyla gündemden düşmeyen Arjantinli forvet henüz Galatasaray’a odaklanamadı. Galatasaray formasıyla 11 haftada sadece 3 maça çıkan Icardi, 1 gol 1 asist yaptı.

Napoli’den transfer edilen 35 yaşındaki Driens Mertens ise ligde oynadığı 9 maçta sadece 1 gol atabildi. Ligde son 3 maçında galibiyet yüzü görmeyen Cimbom kalesinde 4 gol görüp 3 gol atabildi. Defansif aksiyonlarda da problemler yaşayan Galatsaray’da son maçta kırmızı kart gören Abdulkerim’in performansı Okan Buruk’u da memnun etmiyor.

Van Aanholt’un düşen performansı sonrasında sol beke çekilen yeni transfer Dubois’de bekleneni veremedi. Teknik heyet, yeni yıldızların performanslarını artırmak için harekete geçecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN