Cimbom ligde çıkış peşinde

Cimbom ligde çıkış peşinde

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanamayan Sarı-Kırmızılı ekip, Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki müsabakadan galip ayrılarak 3 puan hasretini dindirmek istiyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında bugün deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Galatasaray, Süper Lig’in geride kalan bölümünde oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-Kırmızılı takım, haftaya 18 puanla 8. sırada başladı. Ligde yaptığı 10 maçın 3’ünü kazanan, 3’ünde berabere kalan ve 4’ünü yitiren VavaCars Fatih Karagümrük ise topladığı 12 puanla 12. sırada yer alıyor. Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı son 3 karşılaşmada galibiyet elde edemedi. Sarı-Kırmızılı takım, son 3 maçında Adana Demirspor ve Corendon Alanyaspor ile berabere kalırken, Yukatel Kayserispor’a da mağlup oldu. Galatasaray, bu maçlarda elde edebileceği 9 puanın sadece 2’sini hanesine yazdırdı.

Galatasaray’da kırmızı kart cezalısı Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı, VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek. Süper Lig’de geçen hafta Corendon Alanyaspor ile oynanan maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Boey ve Abdülkerim Bardakcı, takımdaki yerlerini alamayacak. Galatasaray’da VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-Kırmızılı ekipte kaleci Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu, kart görmeleri durumunda 13. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

ASLAN DIŞ SAHADA KÜKRÜYOR

Galatasaray ile Fatih Karagümrük bugün oynayacakları maçla birlikte Spor Toto Süper Lig’de 17. kez rakip olacak. Söz konusu karşılaşmalarda Sarı-Kırmızılılar 10 defa kazanırken, Kırmızı-Siyahlılar ise rakibini 2 kez mağlup etti. Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon deplasmanda 6 maça çıktı. Bu alanda Adana Demirspor’un ardından averajla ikinci sırada olan Sarı-Kırmızılılar, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 11 puan topladı. Galatasaray, rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü. Cimbom, dış sahada son olarak Kayserispor ile mücadele etti ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. -İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN