Basel'de Galatasaray taraftarıyla karşılaşan Ali Palabıyık hatasını kabul etti: Özür dilerim

Basel'de Galatasaray taraftarıyla karşılaşan Ali Palabıyık hatasını kabul etti: Özür dilerim

İsviçre'nin Basel ile Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımları arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi H Grubu müsabakasında düdük çalacak olan hakem Ali Palabıyık, Basel'de Galatasaray taraftarlarıyla karşılaştı. Palabıyık'ın Alanya maçında hatalı olduğunu kabul ettiği ve özür dilediği belirtildi.

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı-kırmızılıların 9 kişi ile tamamladığı maç sonrası eleştiri oklarının hedefi olan hakem Ali Palabıyık, İsviçre'de Galatasaraylı taraftarlarla görüştü.

HATASINI KABUL ETTİ: ÖZÜR DİLERİM

Galatasaraylı taraftarlar, Ali Palabıyık'a Alanya maçındaki kararlarını hatırlattı. Hakem Ali Palabıyık, Alanya maçında hatalı olduğunu kabul etti. Palabıyık, "Evet hatalıyım, hatalı kararlar verdim. Özür dilerim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN