Ağır eleştirilerin hedefi olmuştu: Palabıyık kızağa çekiliyor

Ağır eleştirilerin hedefi olmuştu: Palabıyık kızağa çekiliyor

Galatasaray-Alanyaspor arasında oynanan maçta ağır eleştirilere hedef olan hakem Ali Palabıyık en az 3-4 hafta kızağa çekilecek. Öte yandan UEFA Konferans Ligi H Grubu’nda oynanacak Basel-Zalgiris Vilnius maçında FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı öğrenildi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yönetimini beğenmediği Palabıyık, Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrası genel anlamda başarısız bulunduğu için bir süre düdüğünü kullanamayacak.

Alanyaspor karşısında Sarı-Kırmızı takım iki farklı öndeyken 32. dakikada Sacha Boey’nin ikili mücadelede Candeias’a yaptığı faulü kırmızı kartla cezalandıran FIFA kokartlı hakemin kararı, MHK’de de kabul görmedi.

Kurul, olayın içindeki oyuncuların; kaleci Muslera, Boey ve Candeilas’ın pozisyonlarını inceledikten sonra bariz gol şansı yerine “sarı kartın” yeterli olacağı konusunda görüş birliğine vardı.

UEFA’DAN ALİ PALABIYIK’A GÖREV

UEFA Konferans Ligi H Grubu’nda oynanacak Basel-Zalgiris Vilnius maçında FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, İsviçre’nin Basel ile Litvanya’nın Zalgiris Vilnius takımları arasında 27 Ekim Perşembe günü oynanacak UEFA Konferans Ligi H Grubu müsabakasını yönetecek. İsviçre’nin Basel şehrindeki Jakob Park Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak mücadelede Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN