Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Ali Palabıyık'a çok sert tepki! "Allah belanızı versin..."

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Ali Palabıyık'a çok sert tepki! "Allah belanızı versin..."

Süper Lig'in 11. haftasında evinde Alanspor'u ağırlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk ve Buruk çiftinin oğlu Ali Yiğit Buruk, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'a sert bir dille tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında evinde Corendon Alanyaspor'u ağırlayan Galatasaray, 2-0 öne karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı. Alanyaspor'un son dakikada attığı gole engel olmayan ve maçı 9 kişi ile tamamlayan sarı-kırmızılı takım zirve yarışında ağır yara aldı.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurgularken maçın hakemi Ali Palabıyık'a tepki gösterdi.

Genç teknik adam son dakikada yedikleri gol nedeniyle oyuncularını da eleştirerek şunları söyledi:

"Bugün çok iyi başladığımız bir karşılaşma ve 2-0’ı bulduk. Belki maç hakemin dahili olmasa ilk yarıdan 3-4’e, ikinci yarıda daha farklı sayılara gidebilecek bir karşılaşmaydı. Maalesef her zamanki gibi hakem dahili, oyun içerisine girmesi ve sonuca direkt etki eden bir hata yaptığını düşünüyorum. Çok açık bir şekilde kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum. Hakem maç içerisinde vermediği faullerle bu faulün bir standardının olmadığını düşünüyorum. Standardı olan bir sistem yok. Herkes farklı karar veriyor. Oyun da hızlandıkça zaten iyi oynayan takım da hoşlarına gitmiyor. Oyun içerine girme gereği duyuyorlar. Bugün iyi oyunumuz, 10 kişi kalsak da iyi oynadık. İlk yarıda net pozisyonlar bulduk. İkinci yarı 60. dakikadan sonra enerjimiz düştü. Oyuncu değişiklikleri yaptık. Son bölümden kendi hatamızdan kornerdeki tecrübesizliğimiz oldu. Orayla ilgili çok sinirliyim. Oyuncularıma da içeride tepki verdim.

OYUNCULARIN DAHA AKILLI OLMASI GEREKİYOR

Kabul edilebilecek korner atışı değil. Kenardan çok bağırdım. Bu anlamda çok zeki bir takım değiliz. İçeride de oyuncularımız müdahale etmedi. Bu kadar büyük mücadele, bu kadar emek verdiler, çok küçük hatayla o top gol oldu. Oyuncuların daha akıllı olması gerekiyor. Süper Lig seviyesindeyiz. O dakikada 10 kişi kalmış takım orada topu kenarda tutar, stoperleri gitmez. Maalesef maçın sonunda 2-2 beraberlik aldık. İyi bir oyun ortaya koyduk. İnşallah bundan sonraki haftalarda da hakem atamaları yine Galatasaray’ın aleyhine olmaz. Burada bir inatlaşma var. Galatasaray’ın istemediği hakemleri her hafta veriyorlar.

GALATASARAY SEYİRCİSİNİN SİNİRLERİYLE OYNAMAK İÇİN HER ŞEY YAPILDI

Buradaki inatlaşma nereye kadar gidecek. Kime ne fayda verecek. Türkiye futboluna ne fayda verecek, hiç bilmiyoruz. Kırmızı kart özelinde değil, oyun içerisinde de birçok pozisyonda Galatasaray seyircisinin sinirleriyle oynamak için her şey yapıldı. Geçen haftalarda da görmüştük. Geçen hafta siz ne oynadınız da konuşuyorsunuz dediler. Benim ne oynayıp, oynamadığım çok önemli değil. 1. dakikada penaltı oluyorsa, VAR’daki arkadaş da uyumayacak, o penaltıyı verecek. Ben maça golle başlayacağım ve belki çok iyi oynayacağım. Bu kimseyi ilgilendirmez. Sen benim emeğimin karşılığını vereceksin. Her hafta aynı şey. Galatasaray kulübünden, taraftarından ne isteniyor farkında değilim. Biz takım olarak bunun karşılığını sahada vereceğiz. Elimizden geldiğince daha iyisini yapacağız. Bunlar bizi hırslandırıyor"

"HIRSIZ ALİ PALABIYIK"

Bu arada sosyal medya hesabından oğlu Ali Yiğit Buruk'un maç sonu ağladığı anı paylaşan Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk paylaşımında "Hırsız Ali Palabıyık" ifadelerine yer verdi. Görüntülerde ayrıca Galatasaray'ın hemen hemen bütün maçlarını tribünden takip eden Ali Yiğit Buruk'un "Allah belanızı versin" dediği duyuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN