Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray camiasını kızdıran açıklama! "Haksızlığa uğradığını iddia ederek..."

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray camiasını kızdıran açıklama! "Haksızlığa uğradığını iddia ederek..."

Süper Lig'in 11. haftasında bu akşam deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, karşılaşmaya saatler kala ezeli rakibi Galataaray'a göndermede bulundu. Çebi'nin açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, ekibiyle birlikte Hatay'a gitti. Başkan Çebi, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Galatasaray'ın hakemlere gösterdiği tepkiye göndermede bulunarak sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

"Galatasaray'ın haksızlığa uğradığını iddia ettiğini" vurgulayan Başkan Çebi, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray'a konuk olacaklarını hatırlattı.

"GALATASARAY HAKSIZLIĞA UĞRADIĞINI İDDİA EDEREK..."

Çebi şunları söyledi:

"Herkesin hakemle ilgili serzenişi oldu. '1 yıl önce bu hakemleri değiştirelim, yenisi gelsin' demiştim. Gönderilen arkadaşlar geri geldi. O zaman şimdi zamanı değil diyenler şimdi şikayet ediyor. Yapılan bir yanlışa müdahale etmezsen yarın bu sizin de başınıza gelir. Galatasaray da şu anda bunu yaşıyor. Bu açıklamaların derbi öncesi hakemleri etkileyecek şekilde yapılmamasını diliyorum.

Galatasaray haksızlığa uğradığını iddia ederek serzenişte bulunuyor, muhtemelen canları yanmıştır. Ancak umuyorum bu süreç, Beşiktaş maçına yansımaz. Her iki taraf için de maç bittiğinde hakemlerden şikayet etmedikleri bir ortam olmasını diliyorum. Birinin bugün canı yandı deyip, eyyamcılık yapıp, öteki maçta o takıma sahip çıkmak gibi bir sonuçla umarım karşılaşmayız."

"ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI BURADAN ÖTEYE KÖY YOK"

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek dün akşam 2-2 eşitlikle sona eren Alanyaspor maçı sonrasında hakem Ali Palabıyık'a tepki gösterirken dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Özbek, açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

"Daha önce TFF'ye yaptığımız ziyaretlerde Sayın Büyükekşi'ye her şeyi gösterdik, her pozisyonda bize hak verdi. Peki sayın başkan, bunlar haklıysa, Galatasaray'a yapılanın önünü nasıl almamız lazım dedim. Kendisinin de bununla mücadele ettiğini, bir kısmının önünü kestiğini ama bir kısmının da içeride olduğunu kendisi ifade etti. Sayın Büyükekşi'ye bunu hatırlatıyorum. Lütfen sözlerinizin arkasında durun. Bunun temizlenmesi için gerekeni yapın. Beni tanıyan herkes bilir. Kişisel, şahsi menfaatlerime uymayan konularda konuşma yapmam. Artık, bıçak kemiğe dayandı, buradan öteye köy yok. Sözünüzün arkasında durun. Söyleminizin arkasında durun"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN