Efsane futbolcu da Kemerburgaz'daki katliama isyan etti: "Mahkeme kararını hiçe sayıyorlar..."

Demiröen Holding'in kredi borçlarına karşılık ipotek ettirdiği Göktürk Mahallesi’ndeki Kemer Country’ye polis eşliğinde yıkım ekibi geldi. Bölge sakinleri yeşil alanların imara açılmasına tepki gösterirken ekiplerle karşı karşıya geldi. Yaşanan arbedede kepçeler çalışmaya başlarken, mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. Yaşanan bu gelişmelere Türk futbolunun efsane ismi Gökdeniz Karadeniz, sert bir dille tepki gösterdi.

Demirören Holding’in Ziraat Bankası’ndan aldığı 300 milyon dolar ve 1 milyar 118 milyon lira krediye karşılık ipotek ettirdiği Eyüpsultan'a bağlı Göktürk Mahallesi’ndeki Kemer Country’nin golf sahalarına müteahhit firmanın iş makineleri polis koruması altında girdi.

Kemerköy Sitesi sakinleri, yeşil alanların imara açılmasına karşı çıkarken polis vatandaşlara müdahalede bulundu. Kepçelerin çalışma başlattığı bölge için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı geldi.

Türk futbolunun ve Trabzonspor'un unutulmaz isimlerinden Gökdeniz Karadeniz, Kemer Country'de yaşanan bu gelişmelere sosyal medya hesabı aracılığıyla sert bir dille tepki gösterdi.

1-018.jpg

YEŞİL ALANLARA İNŞAAT

Eyüpsultan Kaymakamlığı, dün Kemer Country yönetimine yolladığı tebligatla 31 Ekim’de -davaları devam eden- Kemer Country’nin Site Yönetim Planı’nda özel spor alanı/ golf sahası olarak ortak kullanıma tahsis edilmiş olan alanlarına inşaat şirketinin gireceğini bildirmişti.

Bu sabah mahalleye gelen polis ekipleri, yapılaşmaya açılacak yeşil alanı çevreleyerek girişlere kapadı. Ardından kepçelerin de yıkım işlemlerine başladığı görüntülendi.

2-007.jpg

MAHKEME İŞ MAKİNELERİNİ DURDURDU

Bölge sakinleri sabah saatlerinde polisin Kemer Country’yi ablukaya alması sonrası mahkemeye ‘yürütmeyi durdurma‘ kararı için başvurmuştu. Bekleyişin sürmesine rağmen polis ablukası devam ederken, mahkemeden ‘yürütmeyi durdurma’ kararı geldi ve iş makinelerinin çalışması durduruldu.

GÖKDENİZ KARADENİZ'DEN SERT TEPKİ

Kemer Country'de yaşanan bu gelişmelere Türk futbolunun ve Trabzonspor'un efsane isimlerinden Gökdeniz Karadeniz, sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

gokdenizzzzzzz.jpg

Kemer Country'de yaşayan bordo-mavili ekibin eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, mahkeme kararı hiçe sayılarak Kemer Country'deki yeşil alanların katledildiğini vurguladı.

Karadeniz ekibinin eski yıldızı paylaşımında "İmar izni olmadan ve mahkeme kararını hiçe sayarak gözümüz gibi baktığımız yeşil alanlarımızı katlediyorlar" ifadelerine yer verdi.

Efsane futbolcunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

gok.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN