Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderme: Genç teknik adamdan dikkat çekici açıklamalar!

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderme: Genç teknik adamdan dikkat çekici açıklamalar!

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Medipol Başakşehir'in genç teknik direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de görev aldığı günler hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı. Başarılı teknik adamın açıklamaları Başkan Ali Koç'a gönderme olarak yorumlandı.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Lig Radyo'ya konuşan 42 yaşındaki başarılı teknik adam Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a göndermede bulundu. Genç teknik adamın açıklamaları sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

ALİ KOÇ'A GÖNDERME: FENERBAHÇE'DE KENDİ EKİBİMLE ÇALIŞMADIM

Fenerbahçe'de görev aldığı dönem hakkında konuşan başarılı teknik adam Fenerbahçe'de kendi ekibiyle çalışmadığını belirterek sarı-lacivertli takımda hazırlıksız bir şekilde görev aldığını vurguladı.

Emre Belözoğlu, "Orada kendi ekibim yoktu. Ben de bir irade koydum ama hazırlığımız olmadan göreve geldik. Burada derinlemesine takımın içine girdik. Fenerbahçe büyük camia. Beklentiler yüksek. Gittiğimiz deplasman maçlarında düşme potasında olan takımlarla oynadık. Fenerbahçe'nin gücü seyircisidir. O da etkiledi. 10 haftalık periyotta fena iş çıkarmadık. 2 günde bir maç oynadık. Lig bittiğinde Avrupa'da takımlar maç oynuyordu. Ligi bitirmek için neden bu kadar acele ettik? Milli Takım adına hazırlanma süreciydi sanırım. Kimse 6 günde 3 maç oynatmak istemez herhalde." dedi.

ea.webp

"GALATASARAY'DA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

Galatasaray'da forma giydiği günler hakkında da konuşan 42 yaşındaki teknik adam sarı-kırmızılı ekibin kendisine çok şey kattığını kaydederek "Popescu ağır bir oyuncuydu ama önde baskı yapıyorduk. Galatasaray'daki organizasyon kaliteliydi. Futbolcu kalitesiyle de birleşti. Elinizdeki hamurda da kalibre, yetenek olmalı. Biz baskı yapan bir takımdık. Suat abi tamamlayıcı bir 6 numaraydı. Çok zeki bir oyuncuydu. Çok gündeme gelmez ama 1.68 boy ile forvet oynamıştır. Benden kısadır bu arada (gülerek). 1.68 boyunda ön direkten gidip gol atan oyuncu var mıdır? Okan ağabey de farklıydı. Nereye giderse ben peşinden giderim. O kadar iyiydi. Galatasaray'da çok şey öğrendim. Gözümüz karaydı, kanımız da deliydi. Her topa sokuyorduk ayağımızı. Kısa boylu oyuncular olsak da (Okan, Emre, Suat) yetenekli oyunculardık. Sonrasında futbol değişti. Daha fazla teknik adam üzerinden yapılanan bir model geldi." dedi.

emre-2.jpg

"FENERBAHÇE'YE KAYBETTİK DİYE AĞLADIM"

Galatasaray forması giydiği dönemde Fenerbahçe karşısında alınan bir mağlubiyet nedeniyle soyunma odasında ağladığını açıklayan Emre Belözoğlu, "Ben Fenerbahçeli bir çocuktum. Beni Fenerbahçeliler sevsin diye Fenerbahçeliyim demedim. Bir futbolcunun, hissetmediği duyguyu söyleyeceğini sanmam. Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'ye kaybettik diye ağladım soyunma odasında." şeklinde konuştu.

emre-1.jpg

"ARDA GÜLER'İ BEN A TAKIMA ÇIKARTTIM"

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler hakkında da konuşan Emre Belözoğlu açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Arda Güler'i ben almadım. Ama takıma çıkardım. O oyuncuya kim şansı verdi? O adamın hakkı yok mu? Herkesin başarıyı sahiplenmesinden rahatsızım. Göreve getirdi beni başkan. Tahir Karapınar'ı aradım ve Arda'yı bize gönderdi. Çok zayıf dediler Arda için. Olsun dedim. 'Göreceksiniz' dedim. Onu oynatmak istedim. Ömer Faruk'u 4-5 maç oynatmıştık. Arda'yı da oynatırdık.

Ben hayatta büyük konuşmayı sevmem. Kader başka şeyler getiriyor. Bu konuda büyük konuşacağım. Futbolun içinde kalmak istiyorum. Uzun sene teknik adamlık yaptıktan sonra, federasyonda görev almak olabilir. Ama siyasetin, bakanlığın içinde olmak gibi bir niyetim yok. Bizler futbolu, takımları, sahanın içini temsil ediyoruz. Spor yöneticiliğine ise hayır demiyorum."

emo.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN