Erden Timur Brezilya'nın 'Yeni Ronaldosu'nu bitiriyor! Galatasaray'a 17 milyon euroluk golcü! 20 yaşında 54 gol 11 asist!

Erden Timur Brezilya'nın 'Yeni Ronaldosu'nu bitiriyor! Galatasaray'a 17 milyon euroluk golcü! 20 yaşında 54 gol 11 asist!

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Brezilya'ya dikti. Aslan, Brezilyalı golcünün transferini bitirmek için resmen kolları sıvadı.

Sezon başında kadrosuna kattığı hücum oyuncuları Ziyech, Tete, Halil Dervişoğlu ve Bakambu'dan yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yeni bir golcü arayışına başladı. Arjantinli süperstar Icardi'ye alternatif olabilecek bir golcüyü kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Brezilya'ya dikti.

Milli araya Hatayspor karşısında alınan mağlubiyet ile giren Galatasaray, transferde düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattına yeni bir yıldız kazandırmak için resmen seferberlik ilan etti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı Süper Lig'de ise üst üste ikinci kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, Brezilya'nın 'Yeni Ronaldosu'nu kadroya katmak için kolları sıvadı.

Takvim'in haberine göre; Cedric Bakambu'dan beklediği verimi alamayan Galatasaray, Mauro Icardi'nin alternatifi olabilecek bir golcü transferi yapma kararı aldı.

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip bu doğrultuda Brezilya ekibi Santos'un formasını terleten 20 yaşındaki golcü futbolcu Marcus Leonardo'yu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Aslan, Brezilyalı efsane golcü Ronaldo'ya benzetilen yıldız golcüyü gözüne kestirdi.

Yıldız golcünün menajeri ile görüşmek için randevu oluşturan sarı-kırmızılı ekibin kurmayları, yıldız golcünün menajeri ile masaya oturdu.

Marcos Leonardo eyes Roma: "I feel ready to play for a top club."

Golcü futbolcu hakkında detaylı rapor oluşturan sarı-kırmızılı ekibin kurmayları yıldız golcüyü kadrosuna katmayı ana hedef olarak belirledi. Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan Brezilyalı yıldızın transferini bitirmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, kış transfer sezonunun açılmasıyla Brezilya ekibine resmi teklifini yapacak.

Bu sezon 45 maçta görev alan yıldız golcü, takımına 21 gol 4 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN