Erden Timur 'tartışmalı kararları yayınlayacağız' demişti: Fenerbahçe'den flaş hamle

Erden Timur 'tartışmalı kararları yayınlayacağız' demişti: Fenerbahçe'den flaş hamle

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un "Bundan sonra tartışmalı kararları, GS TV'de yayınlayacağız. Hangi kulüp isterse, Galatasaray olarak yanındayız ve yayınlayacağız" sözleri üzerine Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Sarı-lacivertli kulüp, Başakşehir müsabakasındaki tartışmalı pozisyonun linkini Galatasaraylı ekibe e-posta yoluyla gönderdi.

Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur, Süper Lig kulüplerine tartışmalı kararları GS TV'de yayımlayacakları çağrısı yapmıştı. Fenerbahçe Kulübü, Başakşehir karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonu sarı-kırmızılı takıma yolladı.

Sporx'ta yer alan habere göre; kısa bir süre önce Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Erden Timur'un açıklamaları üzerine "Hafta içinde adalet peşinde koşan, bu konuda ahkam kesen örnekleri gördük, konuşanları gördük. Bize verilmeyen penaltının linkini, bu futbolda adalet arayan arkadaşlara göndereceğiz. Salı günü de o arkadaşlardan adaletin ne tarafta olduğunu yorumlamasını isteyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Sarı-lacivertliler, Erol Bilecik'in sözlerinin ardından bugün Galatasaray'a elektronik posta yolladı.

FENERBAHÇE POZİSYONU GÖNDERDİ

Sarı-lacivertliler, Başakşehir maçındaki tartışmalı penaltı pozisyonunu, GS TV'de yayımlanması için Galatasaray Kulübü'ne gönderdi. Bu başvuruya Galatasaray'ın nasıl cevap vereceği merakla beklenmeye başlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN