Erden Timur'dan 40 milyon euroluk transfer! 50 gol 58 asist: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Aslan oluyor

Erden Timur'dan 40 milyon euroluk transfer! 50 gol 58 asist: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Aslan oluyor

Futbol transfer gündemi hız kesmeden devam ediyor. Bu sene başarılı isimleri kadrosuna katan Galatasaray için yeni bir adım daha atıldı. Galatasaray Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, gözünü bu kez de Arjantinli futbolcuya dikti. Yüklü miktarda bir servetin yatırılacağı transfer ise merak konusu oldu.

Erden Timur, yaptığı transferlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Neredeyse her transferi ile efsaneye dönüşen Timur, yeni bir atağa geçti. Dünyaca ünlü futbolcuya sarı kırmızılı formayı giydirmeyi planlıyor. İddialara göre Timur, orta saha kalitesini artırmak için 40 milyon euroluk transferin peşinde.

ARJANTİNLİ DÜNYA YILDIZINA TALİP

Geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve aynı sonucu bu sezonda da görmek isteyen Galatasaray, Avrupa’da özlenen başarılara odaklanmış durumda. Avrupa başarıları için 2 dünya yıldızını takıma getirme çalışmaları sürdürülüyor. Sarı kırmızılı takım İspanyol Saul Niguez ve Arjantinli Rodrigo de Paul için ısrarcı. Orta sahasını güçlendirmek için adımlar atan Galatasaray, kaliteli oyunculara sahip olmak için La Liga’da keşif yapmaya devam ediyor. Öyle ki şimdilerde Saul Niguez ve Rodrigo de Paul için çalışmalar yürtülüyor.

ORTA SAHA KALİTESİ İÇİN

Şampiyonlukları ile Türk futbol tarihinde ayrı bir yeri olan sarı kırmızılı takım, daha iyi başarılar için kaliteli bir orta saha kurmak istiyor. Bunun için de dünya yıldızı iki isim ikna edilmeye çalışılıyor. İkna çalışmaları sonucunda Saul Niguez, her ne kadar olumlu baksa da diğer yıldız isim Rodrigo de Paul'un transferi pek de kolay görünmüyor.

YÜKSEK TRANSER ÜCRETİ İSTENİYOR

Atletico her ne kadar Saul’ü satmak istemese de ilerleye günlerde neler olacağı bilinmez. Öte yandan bir transfer söz konusu olduğunda ise yüklü miktarda teklifler bekliyorlar. Bir diğer konu ise Saul’un yerine başarılı bir orta saha bulmadıkları sürece transfer meselesi zor görünüyor.

SAUL NİGUEZ İSTATİSTİKLERİ

28 yaşındaki futbolcu 2021-22 sezonunda Chelsea'ye kiralanmıştı. Geçtiğimiz sezon İspanyol ekibiyle toplam 38 maça çıkan orta saha oyuncusu 3 gol, 1 asistlik skor katkısı verdi. Ünlü futbolcunun piyasa değeri 2019 senesinde 90 milyon Euro seviyelerine kadar çıkmıştı. Deneyimli ismin an itibarıyla değeri 10 milyon Euro olarak görülüyor.

RODRİGO DE PAUL İSTATİSTİKLERİ

Geçtiğimiz sezon Arjantin'le Dünya kupasını kazanan yıldız futbolcu La Liga'da Atletico Madrid formasıyla toplam 66 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 5 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

gs.jpg

BASEL’E GÖNDERİLİYOR

Okan Buruk, yeni sezon kadro planlamasına Yusuf Demir’i katmadı. Nedeni ise Demir’in İsviçre Ligi ekiplerinin arasında yer alan Basel’e kiralanacak olması. Blick'in haberine göre; Basel, 20 yaşındaki oyuncunun 1 yıl kiralanması için Sarı-Kırmızılı takımla görüşmelerini sürdürüyor.

SANCHEZ AVRUPA’DA MUTLU

Alexis Sanchez’in adı her ne kadar Galatasaray ile anılsa da başarılı futbolcu ne Roma’ya ne Türkiye’ye yüzünü dönüyor. Kendisi uzun bir süre daha Avrupa’da kalacak gibi.

BERKAN KUTLU’DAN AÇIKLAMA

Berkan Kutlu basın toplantısında, "Bizim yerimiz Şampiyonlar Ligi. Berkan Kutlu henüz istediği yerlere gelmedi, çünkü 25 yaşındayım. 4 yıldır profesyonelim. Ama iyi yoldayım diye düşünüyorum. Eleştirileri artık önemsemiyorum" açıklamasını yaptı.

RAMOS HALA KULÜPSÜZ

Galatasaray transfer gündemindeki isimlerden biri olan Sergio Ramos, hala bir kulüp ile anlaşma yapmadı. Alınan bilgilere göre Suudi Arabistan takımlarından gelen teklifleri geri çeviriyor. 37 yaşındaki İspanyol stoper şuan kulüpsüz.

SARI KIRMIZLILARDAN PENDİK’E

Geçtiğimiz sezon Eyüp’te kiralık olarak forma giyen Alparslan Öztürk’ün Galatasaray ile olan hikayesi tamamen bitti. Bir sezon daha kontratı olan tecrübeli stoper, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor'a gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN