Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Ali Koç'u hedef aldı! Yıllar sonra gelen itiraf: Olay yaratacak açıklama...

Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Ali Koç'u hedef aldı! Yıllar sonra gelen itiraf: Olay yaratacak açıklama...

2020-2021 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran ve deplasmanda Beşiktaş karşısında alınan beraberlik sonrasında sarı-lacivertli ekipten ayrılan tecrübeli teknik adam Erol Bulut, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde kulüpte sportif direktör olarak görev yapan Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef aldı.

Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Erol Bulut, sarı-lacivertli ekibi çalıştırdığı dönemde kulüpte sportif direktör olarak görev alan Emre Belözoğlu'nu ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef aldı. Tecrübeli teknik adamın yıllar sonra gelen itirafları futbolseverlerde şaşkınlık yarattı.

İngiltere Championship ekibi Cardiff City'i çalıştıran tecrübeli teknik adam Erol Bulut, çarpıcı açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe'nin 3. sırada tamamladığı 2020-2021 sezonunda sarı-lacivertli ekibi çalıştıran tecrübeli teknik adam, söz konusu sezonda Beşiktaş karşısında alınan beraberlik sonrasında görevinden ayrılmıştı. Sarı-lacivertli ekibi çalıştırdığı sezon hakkında konuşan Bulut, Emre Belözoğlu ve Ali Koç'u hedef aldı.

"31. haftada ayrılmasaydınız Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaşabileceğinize inanıyor muydunuz?" sorusunu yanıtlayan Bulut, "Zaten Beşiktaş’la aramızda 4 puan vardı. 10 maçımız daha vardı. 10 haftalık dönemde ilk yarıda biz 9’da 8 yapmıştık aynı maçlardı, 8 galibiyet, 1 beraberlik. Bütün derbi maçlarını oynamıştık, Anadolu takımlarına karşı maçlarımız kalmıştı. Trabzon’u Trabzon’da yendik, Beşiktaş’la berabere kaldık. O beraberlikten sonra yollarımız ayrıldı. Ben hala Fenerbahçe ile şampiyon olacağımıza inanıyordum. 10 hafta, alınacak 30 puan vardı. Sonuçta buna karar verecek kişiler, karar verdi. Kimler o kararın içinde olduysa o kişiler karar verdi. Biz şampiyon olacağımıza ekip olarak sonuna kadar inanıyorduk" dedi.

"İSTEMEDİĞİM OYUNCULAR ALINDI"

Sarı-lacivertli ekibi çalıştırdığı dönemde Fenerbahçe'ye yapılan transferler hakkında da konuşan Bulut, istemediği oyuncuların takıma alındığını öne sürerek sportif direktör Emre Belözoğlu ve başkan Ali Koç'u hedef alarak şunları söyledi:

"Öleceksek ya birlikte öleceğiz ya birlikte başaracağız' diyorduk. Sonucunu çıkarın. Öyle gitmedi. En azından sezon sonuna kadar birlikte kalırdın, sonuca, tabloya bakardın ona göre karar verirdin. Bu benim görüşüm, herkesin görüşüne saygım var. Yönetim o şekilde karar aldı, saygı duyuyorum. Sonuçta ne oldu, bir şey değişmedi. Açık konuşalım hep transferlerden bahsediyoruz, bizden sonra gelen hocaların istedikleri transferlerin hepsi alındı. Lig nasıl bitmişti, arada kaç puan vardı? Haftalar önce arada kaç puan fark vardı, 9 puan fark vardı. Benim hiçbir zaman birinciyle aramda 9 puan fark olmadı. İstediğim transferler de tam anlamıyla gerçekleşmedi. Bunu da açık ve net söyleyebilirim. Bunu yönetimimiz de biliyor. İstemediğim futbolcular... Bu demek değil ki hep senin istediğin futbolcular mı alınacak evet alınmayacak ama birlikte bir şeye karar vermemiz gerek. Birlikte bir şeye karar veriyorsak, Fenerbahçe adına bunu yapıyoruz, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu adına karar veriyoruz, bunu birlikte yapmamız gerek. İstemediğim bayağı futbolcu oldu ona rağmen Fenerbahçe’ye alındı. Bunu da net söyleyebilirim.

Öyle karar verdi yönetim. Yönetim veya sportif direktör. O dönemde kim ona karar verecekse, o şekilde karar verdi ve futbolcular getirdi. O futbolcuların hiçbirisinden fayda göremediğimizi yıllar sonra gördük. Tek bir transfer istedim, Bakasetas’ı istedim, alınmadı. Bakasetas Trabzonspor’a gittiğinde ilk 6 hafta onun attığı ve attırdığı gollerle 18 puan aldı. Bu demek değil tek başına aldı ama kaliteli bir futbolcu olduğu ve takıma büyük katkı sağlayacağı belliydi. Kendisini istedim ama almadık. Alamadık değil, almadık. Fenerbahçe isterse her futbolcuyu alır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN