EURO 2020'de fenomene dönüşen İsviçreli taraftara teklif yağıyor!

EURO 2020'de fenomene dönüşen İsviçreli taraftara teklif yağıyor!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası İsviçre - Fransa karşılaşmasında tribündeki heyecanı kameralara yansıyan İsviçreli taraftar sosyal medyada çok konuşulacağa benziyor. Maç izlerken heyecanına yenik düşen taraftarın o görüntüleri viral olurken, birçok firmadan sponsorluk teklifi almaya başladı bile.

EURO 2020’nin sembol isimlerinden biri haline gelen İsviçreli taraftar, Fransa maçındaki heyecan dolu o görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Maç esnasında duygularına karmaşası yaşayan taraftar sosyal medyada fenomen oldu.

Son 16 turunda Fransa’yı penaltılarla eleyen İsviçre çeyrek finale yükselirken, Luca Loutenbach isimli bir taraftarın tribündeki görüntüleri spor kamuoyunun gündemine oturmuştu.

İsviçre’nin geride olduğu sırada gözyaşları içinde büyük üzüntü yaşarken görüntülenen Loutenbach, maçın bitimine 9 dakika kala skorun 3-1’den 3-3’e gelmesinin ardından çılgınlar gibi sevinirken ve yarı çıplak görüntülendi.

BUSINESS CLASS'TA UÇMA TEKLİFİ

İsviçreli taraftarın bu duygu durumu sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken, viral şöhret sayesinde çeyrek final maçına Swiss Air tarafından Rusya’ya ‘business class’ olarak ücretsiz yolculuk yapma teklifi aldı.

KOVİD-19 AŞI KAMPANYASINDA YER ALABİLİR

Marca’nın haberine göre, Red Bull’un iletişime geçtiği taraftarla iş anlaşması yapmak istediği ve İsviçre hükümetinin de Kovid-19 aşı kampanyası için Loutenbach’la görüşme halinde olduğu öğrenildi. Ayrıca İsviçre Turizm Ofisi de Loutenbach’a EURO 2020’den sonra tatil teklifi yolladı.

“ŞİMDİYE KADAR YAŞADIĞIM EN İYİ AN”

Bir anda şöhret olan İsviçreli taraftar Loutenbach, Blizzard’a yaptığı açıklamada, “Gol sırasında formamı çıkarmaya çalıştım ama gözlüğüm engelledi. Bu yüzden birkaç saniye sonra çıkardım ve sonrasında gol beni çok rahatlattı. Tepkim aslında ilk yarıda gerçekten günümüzde olduğumuza inanmaya başladığım içindi. Ve o andan itibaren her şeyi kaybediyormuşuz gibi hissettim. Tarih yazmak için büyük bir şansı kaçıracağımıza inandım. Ve sonra geri dönüşümüz o kadar sürpriz oldu ki, şimdiye kadar yaşadığım en iyi andı” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN