Süperbilgisayar EURO 2020 şampiyonunu tahmin etti

Süperbilgisayar EURO 2020 şampiyonunu tahmin etti

Yarı final maçlarının oynanacağı EURO 2020'de kupayı hangi takımın kazanacağını 'süperbilgisayar' tahmin etti. Ortaya çıkan tahmine göre İtalya'nın kupayı kazanma şansı yüzde 39.1, İngiltere'nin kazanma şansı ise yüzde 29.2.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) ilk yarı final maçı, İtalya ile İspanya arasında oynanacak. İkinci yarı final ise İngiltere ile Danimarka arasında olacak. Yarı final maçlarının soncunu tahmin eden süperbilgisayar, 11 Temmuz'da Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanacak final maçının İngiltere ile İtalya arasında olacağı öngörüsünde bulundu.

TAHMİNE GÖRE İTALYA ŞAMPİYONLUĞA YAKIN

Stats Perform Euros Prediction modeline göre, İtalya teknik direktörü Roberto Mancini'nin takımının 2. Avrupa şampiyonasını kazanma şansının yüzde 39.1 oranındayken, İngiltere Teknik Direktörü Gareth Southgate'in takımının kupayı eve götürme şansının 29.2 oranında olduğu belirtildi.

Aynı modellemede ise, İspanya'nın kazanma oranı yüzde 23.1, Danimarka'nın ise sadece yüzde 8.6 oranında kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN