Evra ile Ronaldo'nun Whatsapp konuşmaları gündem oldu

Evra ile Ronaldo'nun Whatsapp konuşmaları gündem oldu

Fransız sol bek Patrice Evra, Juventus'un Atletico Madrid'i elediği tarihi maçtan 5 gün önce Ronaldo ile yaptığı Whatsapp konuşmasının görüntüsünü paylaştı. Eğlenceli diyalogda CR7'nin "Evimizde onları ezeceğiz" ifadesi dikkat çekti!

Juventus'un 2-0'ın rövanşında Atletico'yu Cristiano Ronaldo'nun hat-trick'iyle 3-0 yenerek elemesinin yankıları sürürken eski Juveli Patrice Evra'dan çok konuşulacak bir hareket geldi.

Fransız sol bek, Atletico maçının 5 gün öncesinde eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile yaptığı Whatsapp'tan yaptığı sohbetin ekran görüntüsünü Instagram'dan paylaştı.

Ronaldo'nun "Evimizde onları ezeceğiz" ifadesinin dikkat çektiği konuşmanın tamamı ise şöyle:

Evra: "Kardeşim, Şampiyonlar Ligi'nde geri dönüş yapmanız için sana güveniyorum. Senden asla şüphe etmedim. Buradaki insanlar sen ve Juventus'un aldığı her yenilgide beni öldürüyor." 

Ronaldo: "Biliyorum. Onları geçeceğiz kardeşim. Evimizde onları ezeceğiz."

Evra: "Kesinlikle! Yaşasın Ronaldo!"

Ronaldo: "Ahahaha"

Evra: "Kardeşim, kendine güvenini hissediyorum. Atletico için dua edelim."

19-03/14/whatsa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN