Fatih Terim'in yeni durağı belli oldu! İmzalar atılıyor: Tarihe geçecek anlaşma! 'Yakında sık sık görüşeceğiz'

Son olarak Galatasaray'da görev alan efsane teknik adam Fatih Terim'in yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adam yeşil sahalara geri dönme kararı aldı.

Son olarak Galatasaray'da görev alan ve bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan efsane teknik adam Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli teknik adam yeşil sahalara geri dönüyor.

2021-22 sezonunda 8 Ocak'ta İstanbul'da oynanan 20. hafta karşılaşmasında Giresunspor yenilgisi sonrasında Galatasaray'dan ayrılan ve o tarihten bu yana herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim'n yeni durağı belli oldu. Efsane teknik adam, Türk futbol tarihine geçecek bir anlaşmaya imza atmak üzere.

TARİHE GEÇECEK

A Spor ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Medya Dünyası' programında açıklamalarda bulunan gazeteci Serhan Türk, son olarak sarı-kırmızılı ekipte görev alan tecrübeli teknik adamın Milli Takım'ın başına geçeceğini açıkladı.

"YAKINDA SIK SIK GÖRÜŞECEĞİZ"

A Milli Takım'ın Letonya ve Galler ile oynayacağı karşılaşmaların ardından Alman teknik adam Stefan Kuntz ile yolları ayıracağını kaydeden Türk, Milli Takım'ın yeni patronunun Fatih Terim olacağını belirtti. Türk, açıklamasında "Milli Takım'da hoca değişikliği olması bekleniyor. Bence yüzde yüz değişiklik olacak. Letonya ve Galler maçlarından sonra Kuntz ile yollar ayrılacak. Bir Fatih Terim dönemi daha olma ihtimali yüzde 60. Galatasaray- Fenerbahçe maçı bitiminden sonra Fatih Terim ile konuştum bana 'yakında sık sık görüşeceğiz' dedi. Muhtemelen Milli Takım olabileceğini düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Tecrübeli teknik adam Milli Takım'ın başına geçmesi halinde A Milli Takım'ı 5 farklı dönemde çalıştıran ilk isim olarak tarihe geçecek. 69 yaşındaki teknik adam daha önce 1993-96, 2005-09 ve 2013-17 sezonları arasında Milli Takım'da görev almıştı.

Fatih Terim siyasete mi atılıyor? İmparator'a milletvekilliği teklifi!​​​​​​​

Terim, Milli Takım'ın başına geçmesi halinde A Milli Takım'ı 4 farklı dönemde çalıştıran ilk ve terk yerli antrenör olarak tarihe geçecek. Milli Takım'ı daha önce İtalyan teknik adam Sandro Puppo dört farklı dönemde çalıştırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN