Koronavirüs aşısının yan etkileri yıllar sonra ortaya çıktı! Canan Karatay, yapılması gerekenleri tek tek anlattı

Koronavirüs aşısının yan etkileri yıllar sonra ortaya çıktı! Canan Karatay, yapılması gerekenleri tek tek anlattı

Almanya'da, kovid-19 aşısı olanlar, yaşadıkları yan etkilerden dolayı hükümete karşı tazminat davası açtı. Prof. Dr. Canan Karatay, koronavirüs aşısının yan etkilerinden kurtulmak için yapılması gereken doğal yöntemleri anlattı. İşte, kovid-19 aşısı yan etkilerine karşı alınması gereken önlemler...

2019 yılının son aylarında Çin'den tüm dünyaya yayılan koronavirüs hastalığı, ülkemizde de iki yıl kadar on binlerce ölüme neden oldu.

TV100'de yer alan habere göre, hastalığı yenmek için çeşitli kovid-19 aşıları geliştirildi ve milyonlarca kişi aşı oldu. Fakat şu günlerde bazı kişiler, özellikle Almanya'da geliştirilen Biontech aşısının yan etkilerinin ortaya çıktığını dile getiriyor. Öyle ki Almanya'da hükümete karşı tazminat davaları açılmış durumda.

KORONAVİRÜS AŞISININ YAN ETKİLERİNDEN KORUNMAK İÇİN NE YAPILMALI?

Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı canlı yayında iddia edilen yan etkilerine karşı neler yapılabileceğini anlattı.

MRN aşılarının yan etkilerinden beslenme ile kurtulma yollarını anlatan Prof. Dr. Karatay, pıhtı atması ve kalp krizlerinin aşı ile ilgisi olduğu iddialarına, "Bu aşı değil, gen tedavisi" diye yanıtını verdi.

Prof. Dr. Karatay, şöyle devam etti:

"Bunun içinde çok fazla yabancı madde var. Ben bir iç hastalıkları uzmanı olarak her gün 15-20 hastada görüyorum bu şikâyetleri. Pıhtıyı önlemek için beslenme çok önemli. En önemli besin ise zeytinyağı. Soğuk sıkım, doğal zeytinyağı bir ilaçtır. Herkes içsin. Kilo aldırmaz, karaciğer yağlanmasını da azaltır. Tüm vücudu temizler. Zeytinyağı doğal kan sulandırıcıdır. Vücudun tüm organlarını besler, onarır. Kalp krizini, alzheimeri engeller. Ayrıca bol bol su, hareket, uyku çok önemli."

YAN ETKİLERE KARŞI TEK ÇARE BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRMEK

Prof. Dr. Karatay, "Aşı vücuttan atılabilir mi?" sorusuna, "Bu yeni bir durum olduğu için ne kadar süreceğini bilemeyiz. Tek çaremiz var doğal beslenmek. Bağışıklık sistemini güçlendirmek" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN