Fenerbahçe bombayı patlattı! Dünya yıldızı kaleci imzayı atıyor: Kanarya'nın kalesi artık ona emanet: Yer yerinden oynayacak...

Fenerbahçe bombayı patlattı! Dünya yıldızı kaleci imzayı atıyor: Kanarya'nın kalesi artık ona emanet: Yer yerinden oynayacak...

Altay Bayındır ile vedalaşması beklenen Fenerbahçe, kalesini o isme emanet etme kararı aldı. Kanarya, dünya yıldızı kaleci ile prensip anlaşmasına vardı.

2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, İsmail Kartal, yönetiminde bu sezon mutlu sona ulaşmak için kolları sıvadı. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda kadro kalitesini yükselten Fenerbahçe, gözünü kaleci takviyesine dikti. Altay Bayındır ile vedalaşmasına kesin gözüyle bakılan sarı-lacivertli ekip, kadrosunu dünyaca ünlü o eldivene emanet etmek için adeta geri sayıma geçti.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, gözünü kaleci takviyesine dikti. Son dönemde performansıyla hayal kırıklığı yaratan Altay Bayındır ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan sarı-lacivertli ekip, kalesini o isme emanet etme kararı aldı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Umut Nayır ve Rodrigo Becao'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez gözünü Fransız devi PSG'de forma giyen dünyaca ünlü kaleci Keylor Navas'a dikti. Hırvat eldiven Livakovic'i kadrosuna katamayan Fenerbahçe, bu kez Navas için girişimlere başladı.

Gazeteci Arda Birben'in aktardığına göre; Kanarya, geçen sezon 19 maçta PSG formasını terleterek 33 gol yiyen 36 yaşındaki tecrübeli eldiven Keyler Navas ile prensip anlaşmasına vardı. Daha önce Real Madrid formasını da terleten tecrübeli eldiven, 2019 yılında 15 milyon euro karşılığında 15 milyon euro karşılığında Fransız ekibine imza atmıştı.

Keylor Navas - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Tecrübeli eldiven Real Madrid formasını 162 maçta terletirken PSG formasını ise 108 maçta terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN