Fenerbahçe, lider Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu

Fenerbahçe, lider Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında lider Aytemiz Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Mücadele Antalya temsilcisinin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı

Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

39. dakikada Tolga Ciğerci'nin golüyle öne geçen sarı lacivertliler, 45+3'te Cisse'nin golüne engel olamayınca devreye 1-1'lik eşitlikle girdi.

İkinci yarıya da çok hızlı başlayan Alanyaspor, devrenin henüz ilk saniyelerinde yine Cisse'nin golüyle 2-1 öne geçti. Akdeniz ekibi, golden sonra da etkili oyununu sürdürürken 62. dakikada savunmanın hatasının affetmeyen Junior Fernandes, skoru 3-1'e getirdi.

Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk ve Mevlüt Erdinç'i oyuna sürerek gol arayan Ersun Yanal'ın bu hamleleri sonuç vermeyince Aytemiz Alanyaspor zorlu maçtan 3-1 galip ayrıldı.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu sonuçla 4'te 4 yapan Aytemiz Alanyspor, 12 puanla 4. haftayı da lider kapattı. 7 puanda kalan Fenerbahçe ise 3. sırada yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN