Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! 23 yıl sonra bir ilk! Tarihe geçecek

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! 23 yıl sonra bir ilk! Tarihe geçecek

Gelecek sezon, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray'a transfer çalımı atabilmek için düğmeye bastı.

Transfer sezonunun resmi olarak başlamasıyla birlikte Ryan Kent ve Edin Dzeko transferlerini tamamlayan Fenerbahçe, bir transferi daha bitirmek üzere. Transfer döneminin en hızlı takımı olan Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi bir transfer çalımı atmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Gelecek sezon, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun en hızlı takımı olarak Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekibin, bir transferi daha bitirmek için geri sayıma geçtiği iddia edildi.

GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Yeni teknik adamını kısa süre içerisinde açıklamayı amaçlayan Fenerbahçe, bir transferi daha açıklamak için adeta gün sayıyor. Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi bir transfer çalımı atabilmek için tüm şartları zorluyor.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Transfer sezonunun en hızlı takımı olan Fenerbahçe, adı bir dönem Galatasaray ile anılan Rumen yıldız Dennis Man ile ilgileniyor.

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da Morutan rafa kalktı! Hedefteki yıldız Dennis Man - Aspor

Kanarya'nın Rumen yıldızı kadrosuna katabilmek için düğmeye bastığı iddia edildi. Söz konusu haberde ayrıca Rumen yeteneğin geçen sezon Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı öne sürüldü.

İtalya Serie B ekibi Parma formasını terleten genç yıldız, geçen sezon 32 maçta görev alırken takımına 6 gol 2 asistlik katkı sundu. 24 yaşındaki yıldız ismin Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Kanarya, Rumen yıldızı kadrosuna katması halinde 23 yıl sonra ilk kez bir Rumen yıldızı kadrosuna katmış olacak. Sarı-lacivertli ekipte son olarak 1998-2000 yılları arasında Viorel Moldovan forma giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN