Fenerbahçe'nin efsane ismi siyasete atılıyor! Ankara'ya giderek milletvekilliği için adaylık başvurusu yaptı

Fenerbahçe'nin efsane ismi siyasete atılıyor! Ankara'ya giderek milletvekilliği için adaylık başvurusu yaptı

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala ünlü isimler milletvekili aday adaylığı için başvurularını yapmaya başladı. Son olarak Fatih Terim'in milletvekilliği için teklif aldığı öne sürülürken Fenerbahçe'nin efsane isminden sürpriz bir hamle geldi. Efsane isim Ankara'ya giderek resmen adaylık başvurusunu yaptı.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala ünlü isimler milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmaya başladı.

Türk televizyon tarihinde bir döneme damga vuran Arka Sokaklar dizisinde 2006-2012 yılları arasında rol alan Filiz Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunurken aha önce dört kez AK Parti'den adaylık başvurusunda bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bir kez daha AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacağının sinyallerini verdi.

Son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da yayınladığı sokak röportajlarıyla ünlenen ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Arif Kocabıyık ise İYİ Parti'den Antalya milletvekili aday adayı oldu.

FENERBAHÇE'NİN EFSANE İSMİ SİYASETE ATILIYOR

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve geçen yılın ocak ayından bu yana boşta olan Fatih Terim'in de milletvekilliği için teklif aldığı ancak efsane teknik adamın söz konusu teklifi geri çevirdiği öne sürülürken Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu, teknik direktör Bülent Uygun'dan sürpriz bir hamle geldi.

BÜLENT UYGUN SAKARYA'DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Yeniçağ'da yer alan habere göre; Son olarak Çaykur Rizespor'u çalıştıran ve Karadeniz ekibinde aldığı başarısız sonuçların ardından yollarını ayırarak 2021 yılının Eylül ayından bu yana takım çalıştırmayan Bülent Uygun, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için AK Parti'den Sakarya Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren 51 yaşındaki teknik adam, AK Parti genel merkezine giderek Sakarya'dan milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Bülent Uygun, aday adaylığı işlemlerini Ankara'da yaptı.

"ATATÜRK MEZARDAN KALKSA ERDOĞAN'I ALNINDAN ÖPER" DEMİŞTİ

Bülent Uygun, kısa süre önce yaptığı bir açıklamada "Bugün ulu önder Mustafa Kemal Atatürk mezarından kalksa, Atam sayın beyfendiyi alnından öper. Çünkü onun ülkem için hayal ettiği planladığı bütün projelere baktığımız zaman onların hepsini göre ve takdirle karşılar." ifadelerine yer vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN