Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal aldığı haberle kahroldu! 'Kafasında ezik ve kaburgasında çatlak var...'

Fenerbahçe'nin hocası İsmail Kartal aldığı haberle kahroldu! 'Kafasında ezik ve kaburgasında çatlak var...'

Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe dersini Türk futboluna kara gün olarak eklendi. Maçın ilk dakikasından itibaren Trabzonspor taraftarının gerilimi hissedilirken bitiş düdüğü ile ortalık savaş alanına döndü. Yüzlerce taraftar sahaya indir ve adeta boks maçı yapıldı. Yaşanan olayların ardından gelen son dakika haberi ise Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ı kahretti. Kötü haberi hocaya verdiler. Kafasında ezik ve kaburgasında çatlaklar var.

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Kritik derbide sarı-lacivertli ekip 3-2'lik skorla evine 3 puanı götürdü ancak maç sonunda yaşananlar tüm dünyanın gündemine bomba gibi oturdu. Yüzler Trabzonsporlu taraftarlar sahaya inerek sarı-lacivertli ekibin futbolcularına saldırdı. O anlar herkes tarafından ağzı açık bir şekilde izlenirken maç sonrası gelen haber İsmail Kartal'ı kahretti. Fenerbahçe taraftarı bu haber sonrası çıldıracak.

İSMAİL KARTAL ALDIĞI HABERLE YIKILDI! KAFAZINDA EZİK VE KABURGASINDA ÇATLAKLAR VAR

Spor Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre; ​Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal, yaşanan arbede de önemli sağlık sorunları yaşadı. Yağız Sabuncuoğlu açıklamasında, "İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal’ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik var. Kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Kafasına yediği darbe esnasında ‘şiddetli kafa travması’ yaşadı." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-03-20t040720-441.jpg

"BEN BUNLARA ALIŞIĞIM"

Olaylı derbi sonrası açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, "Benim kafamda şişme var. Ben alışığım. Sokakta yetişmiş biriyim. Ben Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim. Hayatım boyunca böyle biri olmadım. Omzumda kafamda şişlikler var ama ben yere yatmadım, öyle biri değilim. İçeride antrenörlerimin ağzı patladı, dudağı patladı, bazı antrenörlerde şişlikler var. Oğlumun kafası şişmiş. Çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak bu işler!" yorumunda bulunmuştu.

yeni-proje-2024-03-20t040739-729.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN