Jose Mourinho yönetiminde yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçında sahasında konuk ettiği Lazio'yu 1-0 ile geçen Fenerbahçe, dün gece saatlerinde sürpriz bir transfere imza attı.
Kanarya, İngiliz ekibi Wolves ile yollarını ayıran Portekizli sağ bek oyuncusu Nelson Semedo ile anlaşmaya vardı.

Milan Skriniar’ı İstanbul’a getiren Fenerbahçe, daha sonrasında ise Nelson Semedo’yu duyurdu. Bonservisi elinde bulunan Semedo ile anlaşma sağlanırken, 31 yaşındaki oyuncu saat 00.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden İstanbul’a giriş yaptı.
Dusan Tadic'in yeni takımı belli oldu: Sırp yıldız geri dönüyor
Fenerbahçeli yöneticiler tarafından karşılanan Semedo, pasaport işlemlerinden sonra havalimanında kendisini bekleyen gelen araca binerek alandan ayrıldı.
Portekizli sağ bek 2024-2025 sezonunda İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton formasıyla 37 maçta görev alırken 5 asistlik katkı sağladı.
31 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 67,70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.
