Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı ve 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızına kancayı taktı.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Hollanda'nın Feyenoord ekibiyle karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.
Aziz Yıldırım'dan Hamdi Akın'a sert tepki: Otur lan yerine!
Fotomaç'ın haberine göre; Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitme kararı alan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızına kancayı taktı.
![]()
Sağ bek transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Sacha Boey'i gündemine aldı. Fransız yıldız için menajerler aracılığıyla nabız yoklandı. Boey'den gelecek yanıta göre transfer şekillenecek.
Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 24 yaşındaki sağ bek oyuncusu için bugüne dek toplamda 35,65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.
