Formula 1 pilotu Michael Schumacher'den kötü haber geldi

Formula 1 pilotu Michael Schumacher'den kötü haber geldi

Uzun süredir tedavi altında bulunan Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in iyileşme süreci çok yavaş ilerliyor. Özel bir rehabilitasyon merkezine taşınan Schumacher'in büyük bir ruhsal bunalım içinde olduğu ifade ediliyor.

Formula 1’in efsanevi pilotu Michael Schumacher’in tedavisi Cenevre’de özel bir rehabilitasyon merkezinde sürüyor. Eski pilot 15 uzman hekim tarafından gözaltında tutuluyor. Hareket kabiliyetini geri kazanamayan Schumacher, tekerlekli sandalyeye bağlı yaşıyor ve özel araçlarla hareket ettiriliyor.

BÜYÜK BİR İÇ DEPRESYON YAŞIYOR

AMKSpor'un haberine göre tedavi sürecinde Schumacher’in ailesiyle de görüşmesine sınırlı sayıda izin veriliyor. Yayınlanan raporlara göre Schumacher büyük bir iç depresyonda ve ailesinin sesini duyduğunda duygusal anlar yaşıyor. Efsane pilota, Formula 4’te yarışan oğlu Mike Schumacher haberleri iletiliyor. Bu bilgilerin Schumacher’in tedavisine olumlu etki etmesi bekleniyor.

Efsane pilot 2013 yılında kayak yaparken kaza geçirmiş, kafasını bir kaya parçasına vurarak komaya girmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN