Galatasaray 130 milyon euroluk süper yıldızı transfer ediyor! Yer yerinden oynayacak: 216 gol 107 asist...

Galatasaray 130 milyon euroluk süper yıldızı transfer ediyor! Yer yerinden oynayacak: 216 gol 107 asist...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, tarihi transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor. Aslan, 130 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

Sezonu ilk iki sıra içerisinde bitirmeyi garantileyen Galatasaray, şampiyonluk yolunda kritik bir kadro kurmak için gözünü Suudi Arabistan'a dikti. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı ekip, 130 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyen hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, geniş bi transfer listesi hazırladı.

Fotomaç'ın haberine göre; 31 yaşındaki Senegalli yıldızın Al Nassr'da astronomik ücret almasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma daha düşük rakama gitmeye hazır olduğu görüşünde.

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle bazı yabancı oyuncularıyla vedalaşmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray, gözünü Al Nassr formasını terleten Sadio Mané'ye dikti. Sezon başından bu yana bazı hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamadı.

Sadio Mane: Dünyadaki herkes Suudi Ligi'ni izliyor! | Goal.com Türkçe

Geçen yaz transfer döneminde 30 milyon euro karşılığında Alman devine veda ederek Arap ekibine transfer olan Senegalli yıldız bu sezon Arap ekibinde 34 karşılaşmada görev alırken söz konusu müsabakalarda 13 gol 7 asiste imza attı.

Futbol kariyeri boyunca 525 karşılaşmada görev alan yıldız isim, bu karşılaşmalarda 216 gol 107 asiste imza attı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 130 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN