Galatasaray bombayı patlattı! Yarın Türkiye'ye gelecek...

Galatasaray bombayı patlattı! Yarın Türkiye'ye gelecek...

Sacha Boey'i bonuslarla birlikte 35 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e satan Galatasaray, bombayı patlattı. Aslan, ara transfer dönemindeki ilk transferini tamamladı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana takviye çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ilk bombayı patlattı. Aslan, bir süredir transfer listesinde yer alan yıldız isimle anlaşmaya vardı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, ara transfer döneminde ilk bombayı patlattı. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i bonuslar dahil olmak üzere 35 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılı ekip, yeni savunmacısını da Fransa'da buldu.

Boey'in takımdan ayrıldığı günden bu yana savunma takviyesi için çalışmalarını yürüten sarı-kırmızılı ekip, ara transfer dönemindeki ilk takviyesini bu pozisyona yaptı.

Fransız basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı ekip Fransa Ligue1 ekibi Rennes formasını terleten 23 yaşındaki Fransız sağ bek Lorenz Assignon ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı ekibin Fransız temsilcisiyle de el sıkıştığı belirtilirken genç yıldızın yarın Türkiye'ye geleceği ifade edildi.Lorenz Assignon - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı ekibin, güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan genç yıldızı kiralık olarak kadrosuna kattığı belirtildi.

Bu sezon Fransız ekibinde 21 maçta görev alan genç yıldız, takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN