Galatasaray camiası yasta! Icardi'den kahreden haber: Gözyaşları sel oldu: Kötü haber resmen açıklandı...

Galatasaray camiası yasta! Icardi'den kahreden haber: Gözyaşları sel oldu: Kötü haber resmen açıklandı...

Galatasaray forması altında attığı gollerle adeta efsaneleşen Arjantinli golcü Mauro Icardi'den kötü haber geldi. Yıldız golcüden gelen kötü haber sarı-kırmızılı camiayı resmen yasa soktu.

Geçen sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan, geride bıraktığımız yaz transfer döneminde ise bonservisiyle Galatasaray'a transfer olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'den kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı forma altında attığı gollerle adeta efsaneleşen yıldız golcüden gelen kötü haber sarı-kırmızılı camiada yas etkisi yarattı.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada Lösemi hastalığına yakalandığını açıkladı. Wanda Nara'nın bu açıklaması sarı-kırmızılı taraftarları üzüntü içerisinde bıraktı.

Wanda Nara, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." dedi.

Hastalığı hakkında ilk haberi yapan Arjantinli gazeteci hakkında da konuşan Wanda Nara, gazeteciden şikayetçi olmayacağını açıkladı.

Wanda Nara açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Her hafta Fundaleu'dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky'ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata'yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi."

Wanda Nara Hastaneye Kaldırıldı: Mauro Icardi'yi Endişelendiren Gelişme- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN