Galatasaray, Icardi'nin sakatlık durumunu açıkladı

Galatasaray, Icardi'nin sakatlık durumunu açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray'da Mauro Icardi maç esnasından sakatlanmıştı. Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada Icardi'nin sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edildiği belirlendi.

Dün akşam Rams Park arenada Beşiktaş'ı konuk eden Galatasaray karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazanırken maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası sakatlanan Arjantinli yıldız golcü nün durumu bugün netlik kazandı.

MÜNİH MAÇINA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Yapılan tetkikler sonucunda sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildiği aktarıldı.

Sarı- kırmızılı ekibin doktorları tarafından yapılan açıklamada ise Icardi'nin tedavisine başlandığı aktarılırken haftaiçi oynanacak olan Bayer Münih maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN