Galatasaray kaleci transferinde mutlu sona ulaştı: Aslan bombayı patlattı

Galatasaray kaleci transferinde mutlu sona ulaştı: Aslan bombayı patlattı

Fernando Muslera ile yollarını ayırdıktan sonra yeni kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray, 40 milyon euroluk file bekçisiyle anlaşmaya vardı.

Uruguaylı efsane eldiveni Fernando Muslera ile vedalaştıktan sonra kaleci arayışlarını hızlandıran Galatasaray, bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılı ekip, güncel piyasa değeri 40 milyon euro olan süper yıldız ile anlaşmaya vardı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sarı-Kırmızılı ekip, İngiliz devi Manchester City formasını terleten Brezilyalı eldiven Ederson ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray Ederson'un resmi olarak şartlarını sordu - 90Min Futbol Haberleri

Sarıı-Kırmızılı ekibin, 31 yaşındaki eldiven ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi. Ederson ile anlaşmaya varan Galatasaray, Manchester City ile bonservis pazarlıkları başladı.

Güncel bonservis değeri 20 milyon euro olan 31 yaşındaki deneyimli eldiven, geçen sezon City forması altında görev aldığı 40 karşılaşmada 54 gol yedi 13 maçta ise kalesini gole kapattı. Brezilyalı eldiven için bugüne dek toplamda 40,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN