Galatasaray son 8 maçının sadece 3'ünü kazandı

Galatasaray son 8 maçının sadece 3'ünü kazandı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta karşılaşmasında Fransız ekibi Monaco'ya 0-1 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, bu sonuçla son 8 resmi maçında sadece 3 kez galibiyet elde etmiş oldu.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ampiyonlar Ligi'nde 6. hafta karşılaşmasında Fransız devi Monaco'nun konuğu oldu.

Rakibine 0-1 mağlup olan Sarı-Kırmızılı ekip, gruptan çıkma şansını zora soktu. Sarı-Kırmızılı ekip, son 8 karşılaşmada 3 galibiyet elde etti. Aslan, söz konusu dönemde 3 yenilgi ve 2 beraberlik performansa imza attı.

Sarı-Kırmızılı ekip, son 8 resmi karşılaşmasında 13 puan kaybı yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN